Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Par vecumu runājot, arī ciba nav patvērums, un varbūt pat vēl ļaunāk, jo bija iegājies uzskatīt, ka laikam ir. Piemēram, ir ļoti grūti kaut ko iekomentēt, lai tas neizskatītos pēc iestāšanās attiecīgās problēmas "atbalsta grupā". Gandrīz visas komentāru istabas, nu, tās, kurās mērķtiecīgi nediršās, izskatās pēc atbalsta grupu istabām. Gribēju jau teikt, ka sakarā ar nepatiku pret šo novērojumu es tagad daudz biežāk piezvanu vai tiekos ar tiem autoriem, kuriem gribas iedot pai pai un buč, ja mūsu attiecību statuss to ļauj, bet nē, nepiezvanu gan biežāk, un netiekos. Tikai nodomāju, ka gribētu tā rīkoties tā vietā, lai rakstītu atbalsta komentāru. Atgriežoties pie vecuma, mans saka, ka ko es tur bāzīšos pieaugušo cilvēku darīšanās ar savu zvanu, jo vairāk, ja viņiem priekš atbalsta ir tāda vieta kā ciba. Pat ja neviens nekomentē.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 30. Aprīlis 2012, 21:20, [info]jedritvai commented:
vajag tikties!
[User Picture]
On 30. Aprīlis 2012, 21:27, [info]simamura replied:
Nu, bet ko es visu laiku saku!
(Saku.)
* * *
[User Picture]
On 30. Aprīlis 2012, 21:32, [info]simamura commented:
Vai arī es vienkārši vēl neesmu atradis savas problēmas atbalsta grupu, tāpēc arī īgņojos.
* * *
[User Picture]
On 1. Maijs 2012, 00:11, [info]kants commented:
kādā grupā es esmu?
[User Picture]
On 1. Maijs 2012, 00:19, [info]simamura replied:
Es nezinu. Aktuālajos britu un amerikāņu strādnieku seriālos visu laiku izskan tāds pārmetošs Elitist, norādot uz izvēlēm, kādas arī man, piemēram, raksturīgas. Un man ir elitāra frendliste. Bet es nezinu. Tu tiešām ļoti garšīgi taisi ēst, es taču zinu! Bet tie ēdienu ieraksti jums visiem. Man laikam vajadzētu vairāk ēst, lai tie tā negrieztos acīs.
* * *
On 1. Maijs 2012, 02:50, [info]bordeaux commented:
Es tieši to pašu gribēju jautāt, ko Kants jau pajautāja.

Vispār man galvā bija kaut kas līdzīgs par tām atbalsta grupām, es tikai to vēl vārdos nebiju nosaukusi. Tā, ka it kā saproti, ka mīļi domāts jau un tas viss, tomēr kaut kādā netiešā veidā tas tikai asistē dročīšanai uz savām nelaimībām, kas atkal nav nemaz labi. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc man laiku pa laikam nāca virsū tās vēlmes iznīcināt visus savus sūdzību kanālus, jo man sāka šķist, ka moška es sūdzos tikai tāpēc, ka to ir/bija kur darīt. Ne tikai sūdzēšanās, bet arī vispār visi tie heitspīči un tml. Tagad laikam netīši sev esmu vienkārši aizliegusi rakstīt vispār, ja nav nekā laba, ko pastāstīt. Ne jau tā drastiski kultivēt kaut kādu Katrīnas Pasternakas pozitīvismu, bet vienkārši neartikulēt to tīņu stresu, ko dažkārt veselais saprāts nav savlaicīgi no domām izbanojis.

[User Picture]
On 1. Maijs 2012, 08:16, [info]simamura replied:
Tas, ka es pai pai varu pateikt tikai ņirdzīgā intonācijā, nenozīmē, ka man ir taisnība. Un iemesls turpināt te ieskatīties ir tāds, ka daži vingrinājumi adekvāti paskatīties uz notiekošo mēdz būt ļoti dziedinoši.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry