Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Viss, ko viņi ēd, ir pašu. Piens ar to īpašo kūts smaku, ilgi jāskalina, lai to kārtīgas plaukstas platuma tauku kārtu nodabūtu, kas trīslitrenes virspusē sakrājusies. Krējums ar nazi griežams, biespiens ar marles musturu. Ņem tādu, ar nez ko uzjauc un smērē kārtainajai tortei iekšā, kārtas, protams, no pašu olām. Tās vispār ir visa pamatā, kā sāls, kā valūta. Savos taukos apcep visu - karbonādes, kaklus, vēderus. Citu gaļu savāra aukstajās gaļās, ēd ar mārrutkiem un etiķi. Pašu kāposti un pašu kartupeļi. Kaut kas marinēts pie tā visa klāt, lai gan pašu, ir jau tāda kā veceņu klīrība. Liekas rūpes, kā pasakas par laikiem, kad neesot bijis, ko ēst.
Ko tādiem var piedāvāt? Biļetes uz operu?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 21. Marts 2011, 21:19, [info]blond commented:
Klau, es gribēju lūgt tev padomu citā lietā. Mums viesnīcā būs tāds suvenīru skapis, tur gribam pārdot arī šādas tādas (nedaudz) grāmtas - Rīgas, Latvijas arhitektūra un tml. Lūk, gribēju tev kā zinātājam pajautāt - vai bez Neputna ir vēl kāds daudz maz vērā ņemams izdevējs, ar ko runāt?
[User Picture]
On 21. Marts 2011, 22:03, [info]simamura replied:
Es tev aizrakstīšu meilu, kad rīt būšu adekvāts
[User Picture]
On 21. Marts 2011, 22:18, [info]blond replied:
mīļš paldies
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry