Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
varētu būt ideāls baumu materiāla piegādātājs jūsu kokteiļu vakariem un intīmām brokastu pēcpusdienām, ja ne salvijas putekļu rūgtā pēcgarša manā buķetē, vai ne
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 20. Oktobris 2010, 17:50, [info]_re_ commented:
vai ne

/piedod, nenoturējos

[User Picture]
On 20. Oktobris 2010, 17:55, [info]simamura replied:
es pēkšņi atcerējos, kāpēc pārstāju tevi abonēt. Jo man šķita ļoti negodīgi, ka tu ierakstos atsaucies uz kaut kādu kopīgu realitāti (tāpat kā par to neseno tb vakaru, vai kaut kādām kopīgām studijām), bet pat nepienāc klāt sasveicināties tādā gadījumā, jo es, gada vārds, neatpazīstu
[User Picture]
On 20. Oktobris 2010, 18:19, [info]_re_ replied:
labi zināt iemeslu, jo mani apbēdināja pārtrauktā iespēja Tevi lasīt.

es zinu, kas Tu esi, bet kurš tad nezina, un vienu brīdi mēs mācījāmies vienā kursā, bet tā kā es biju mūžīgā solu deldētāja, tad neiekļāvos 'jaunajos kursos'. un tagad es pat vairs nevaru pateikt kurā brīdī sakrita kopīgās studijas. vai tas bija reizē ar elīnu d. un elīnu k.? kuras abas pazīstu patiešām (atšķirībā no Tava gadījuma), otrā no viņām manu gadījumu toreiz definēja kā pārējo izbrīnu - kas tā tāda, brīžiem parādās, visu ko zina, tad atkal pazūd. bet, iespējams, visam šim tekstam nav nekādas nozīmes, ja tas bija cits kurss, kurā Tu studēji. un apmēram vienlaicīgi mums piedāvāja strādāt a4d, bet man mainījās personīgais uzstādījums, tādēļ es pat nebiju uz pārrunām. nu jā un šis viss kopā manī rada sajūtu, kuras dēļ es varbūt dažbrīd 'izrunājos' it kā mums būtu tāda kopīgā realitāte. bet par tb, es būtu pieminējusi arī skuku vai kādu citu tādu personāžu, jo tas prasījās teikuma uzbūvē. ))
klāt neeju, jo es Tevi pazīstu, Tu mani nē un man negribas mulsi skaidroties kas es tāda, kāpēc un vēl pārstāta abonēt. mani tovakar jau iness neatpazina.

[User Picture]
On 20. Oktobris 2010, 23:13, [info]simamura replied:
Bāc, ne vienai, ne otrai elīnai neatcerējos piezvanīt. Un, jā, tajā gadā jūs tur pierotējāt vairāki, kreicene un vēl daži palika ilgāk, tos arī atceros, bet nevajag baidīties nākt klāt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry