Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Vēl tādās reizēs es domāju par to, kur paliek visi simfoniķi, ēteriskie akadēmiķi un slavenās gleznotājas balles kurpēs no krēslainajiem saloniem piepilsētu villās (un kuriem nav nekāda sakara ar pretīgo "radošo industriju" politiku), kad virspuse sakuļ tik netīras putas. Varbūt viņi jau atkal stāv rindā pēc biļetēm uz amerikas tvaikoni ar ārzemju pasēs viltotām fotogrāfijām
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 15. Janvāris 2009, 16:03, [info]hamish commented:
Manas iztēles acis redz kādu no šiem personāžiem, viņa sarauktās uzacis, novēršoties no franču modernistu brošūriņas un uzrunājot kalponi: "Elz, kas tad nu atkal centra pusē noticies?" "Grautiņi, kungs," kalpone atbild. Māksliniece, kura līdz šim tīksmīgi apglāstījusi Modeljāni reprodukciju albumu, novelk: "Sic transit gloria mundi..." "Jā, nu bet tam nevajadzētu mūs atturēt no sautētām sviesta pupiņām un pērnā telēna ciskas, vai ne tā, Robert?" Roberts, kurš nesekmīgi centies uzlikt plati, kurā Vīnes filharmoniķi atskaņo Ravēla "Bolero", tīksmīgi atsaucas: "Nepavisam ne, Zīgrfrīd, nepavisam ne."
[User Picture]
On 15. Janvāris 2009, 18:54, [info]begemots replied:
эстетстевующие ублюдки, odnako!
* * *
On 15. Janvāris 2009, 21:32, [info]zazazelle commented:
nu beidz. vinji ir tur kur vinjiem jaabuut.
On 15. Janvāris 2009, 21:35, [info]zazazelle replied:
man vairaak interesee kur paliek pashpuiciskie karikatuuristi un feljetonisti, ar eziizhfrizuuraam, papirosu luupu kaktinjos un naglu, naglu skatienu. neredz vinjus vinju vietaas - laukumam pa malaam.
ir tikai aunu bars, lupatlashi un kaukaadi pseidointeligjenti
[User Picture]
On 15. Janvāris 2009, 22:53, [info]simamura replied:
Labu karikatūristu vispār ir ļoti maz.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry