|
Februāris 15., 2014
12:53 pagājušajā nedēļā vārīju vienu dīvainu zupu, no kuras man palika pāri milzu selerijas sakne un pāris seleriju kāti. ko ar tiem pie velna lai dara?
|
Comments:
| From: | nova |
Date: | 15. Februāris 2014 - 12:58 |
---|
| | | (Link) |
|
Valdorfa salāti
| From: | krii |
Date: | 15. Februāris 2014 - 13:32 |
---|
| | | (Link) |
|
Iemest dārzeņu sautējumā?
| From: | shelly |
Date: | 15. Februāris 2014 - 13:40 |
---|
| | | (Link) |
|
Krēmzupās vispār var apēst praktiski visu.
domāju, pateicoties breketēm, mans skills krēmzupās turpmāko 2 gadu laikā pieaugs desmitkārtīgi :D varētu pat sākt rakstīt atskaites, kas garšīgs un kas ne pārāk |
|
|
Sviesta Ciba |