es esmu cilvēks -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 15., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:53
pagājušajā nedēļā vārīju vienu dīvainu zupu, no kuras man palika pāri milzu selerijas sakne un pāris seleriju kāti. ko ar tiem pie velna lai dara?

(8 ir | nav)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nova
Date:15. Februāris 2014 - 12:58
(Link)
Valdorfa salāti
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:15. Februāris 2014 - 13:01
(Link)
nederēs, tur ir āboli
[User Picture]
From:[info]krii
Date:15. Februāris 2014 - 13:32
(Link)
Iemest dārzeņu sautējumā?
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:15. Februāris 2014 - 13:33
(Link)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:15. Februāris 2014 - 13:40
(Link)
Krēmzupās vispār var apēst praktiski visu.
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:15. Februāris 2014 - 15:59
(Link)
domāju, pateicoties breketēm, mans skills krēmzupās turpmāko 2 gadu laikā pieaugs desmitkārtīgi :D varētu pat sākt rakstīt atskaites, kas garšīgs un kas ne pārāk
[User Picture]
From:[info]pecuminjsh
Date:15. Februāris 2014 - 23:21
(Link)
Kāpēc tieši zupas?
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:16. Februāris 2014 - 00:21
(Link)
jo zupās viss ir mīksts

> Go to Top
Sviesta Ciba