ruled by secrecy [userpic]

note to myself

8. Februāris 2007 (15:11)
skan: S. Rachmaninov - Suite No.2, op.17

ja galaprodukts nepieciešams mazākā daudzumā, kā paredzēts receptē, samazinot vienas sastāvdaļas daudzumu uz pusi, vēlams atbilstoši samazināt arī pārējo sastāvdaļu apmērus.
es kā pilnīga nejēga virtuvē (tas gan nenozīmē, ka man būtu vienalga, ko ēst - gluži otrādi, pagatavot baudāmu ēdienu, manuprāt, ir liela māksla, tāpēc ar to labāk lai nodarbojas tie, kas to pieprot) šodien būros pa virtuvi un ar rezultātu esmu pat visnotaļ apmierināta. kaut arī manas necilās zirņu miltu pankūkas tāpat neviens nenovērtēs, jo samazināt garšvielu daudzumu atbilstoši miltiem man piemirsās, mana nelatviskā un asus ēdienus mīlošā gaume iebildumus neceļ. solis tuvāk pilnībai, kā smejies.

Comments

Posted by: Atmosfera ([info]atmosfera)
Posted at: 14. Februāris 2007, 17:09

mm, spināti un sēnes ir labī, rieksti gan man labāk patīk kā kas vnk graužams:)
eh, jauka jau tā kulinārija, man vismaz ļoti patīk, vienīgi laika tam pievērsties par maz. kā mājās, tā gulēt - bez variantiem.
un kā tad bija vnk uz pannas sviestā? mīkla klāt turējās un viss oki?(domāju varbūt pamēģināt, arī neesmu eļļes fane:)

Posted by: ruled by secrecy ([info]silentio)
Posted at: 15. Februāris 2007, 21:19
sēžam

a uz pannas ar sviestu nebija nekādu problēmu, eļļā jau nu diez vai vairs taisīšu :)