ruled by secrecy [userpic]

vecums nenāk viens

9. Septembris 2006 (19:14)

kādreiz es biju nopietns cilvēks. kamēr klasesbiedri viltoja apliecības, lai tiktu iekšā naktsklubos, man neviens neko neprasīja. vēl studiju pirmajos gados daži mani samulsināja ar jautājumu - vai jūs esat pasniedzēja? toties tagad nokavēto atgūstu ar uzviju - beidzot man, pērkot vīnu, prasa dokumentus, reģistrējoties bibliotēkā - kurā klasē jūs mācaties, bet pērkot lidmašīnas biļetes - vai jums ir pilni 18 gadi? sen jau vairs nav. arī skolu un augstskolu esmu beigusi un nodarbojos ar to, ar ko nodarbojos. vai, piedodiet, es atvainojos, jūs izskatāties tik jauna...
to visu atcerējos šodien, kad saņēmu fotogrāfijas no nesena pasākuma. kāds burvīgs bērns, skatoties nopriecājos (ak vai, tā taču esmu es). bilde jau nu dikti mīlīga, bet vairāk par 12 es sev tur nedotu. acīmredzot, jābeidz par sevi tīksmināties un jāatgriežas pie kādreizējiem patērētās kosmētikas apjomiem, neaizmirstot arī dzīves nomocīto skatienu. tā jau vispār neviens vairs nopietni neņems.

Comments

Posted by: gedimmteversion ([info]gedimmteversion)
Posted at: 11. Septembris 2006, 20:07

skaisti. man arī pirms 3 gadiem islandē vēl pasi prasīja, kad prasīju alu. bet tagad gan vairs neprasa. jā, nu to gadu arī ir 31....

Posted by: gedimmteversion ([info]gedimmteversion)
Posted at: 11. Septembris 2006, 20:07

un tagad vairs alu vispār nemaz nemaz. tikai viskiju. un reti.

Posted by: gedimmteversion ([info]gedimmteversion)
Posted at: 11. Septembris 2006, 20:08
tas par mani!

starp citu, jo veselīgāk *cilvēks, replace as required* dzīvo, jo sūdīgāk jūtas un izskatās...

Posted by: ruled by secrecy ([info]silentio)
Posted at: 11. Septembris 2006, 23:04
Re: tas par mani!

tas būtu tā, ka "paaugstinās riska procents"? nu ar domu, ka tas, kurš neko no gudrajiem ieteikumiem par veselīgo dzīvesveidu neņem vērā, pie tā ir pieradis un dzīvo laimīgs, toties superveselīgā dzīvesveida fanātam atliek vienu dūmu ieelpot, lai uzreiz nelaba dūša un panika piemestos? no šāda viedokļa man arī reizēm liekas, ka ar to veselīgumu nevajag pārspīlēt... tā teikt, viss labs, kas ar mēru.

Posted by: ruled by secrecy ([info]silentio)
Posted at: 11. Septembris 2006, 23:08

un kā tad ar vīnu, gedimmteversion?

Posted by: gedimmteversion ([info]gedimmteversion)
Posted at: 12. Septembris 2006, 14:12

vakar atcerējos, ka aizmirsu to pierakstīt (it īpaši pēc vakardienas posta). bet ir tā, ka es principā (t. i. 95% gadījumos) dzeŗu tikai viskiju. vīns bija exception, bet alus - nē un nē (izklausās, ka es taisnojos? šausmīgi)

Posted by: seaweed ([info]seaweed)
Posted at: 14. Septembris 2006, 10:39
laimiks

ak, laimīgs cilvāks. Man nesen iedeva visu 24, turklāt pateica to tādā izteiksmē, ka jāuztver kā kompliments (nu ka es izskatos ļoti labi savam vecumam, kas noteikti ir vēl cienīgāks). Neko ļaunu nedomājot ļoti jauks cilvēks tā pateica. Bet nu nekas. Atlieck cerēt, ka tas kāds viedums, nevis grumbas sejā.