sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 24th, 2021|11:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Aizgāju uz templi, tur man pastāstīja (Kaspariņš), ka "Rāmas" vienmēr negantais īpašnieks pēdējā laikā piepišās vienam džekam, kurš ir īstenībā garīgais masters (nopietni), bet nu, kam acis, lai redz. Ir cilvēki, kas neredz aiz savas filosofijas PRAKSI (tā tas notiek visur ar visiem, tāpēc es cilvēkus lielākoties neuztveru nopietni, LAI KĀDU ideoloģiju vai ideoloģijas neesamību viņi pārstāvētu). Un tas džeks (kuru es uzskatu par masteru) esot redzējis, ka no "Rāmas" īpašnieka, kad viņš ļoti dusmojas, balta gaisma nosūc viņa enerģiju.
Cilvēki! Nedusmojieties pārāk! Nebarosim 4d reptiliāņus.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 24th, 2016 - 11:46 pm
(Link)
nice comment.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 25th, 2016 - 12:30 am
(Link)
no vienas puses, Avots grib, lai mēs būtu badass. Jo pārāk daudz šeit (Visumā) viss ir jau sačakarēts dēļ modificēta sākotnējā fraktāļa, no kura šis Visums tika uzbūvēts. Relatīvi nesen (nezinu vai 2012. vai citā gadā) Visums tika no Avota pārstartēts jeb ievietots pareizs fraktālis. Tāpēc tagad mūsu visu liktens ir love and light, to var aizkavēt, bet nevar apturēt. Tomēr ir vēl tik daudz vecās pasaules toxisko palieku un maindsetu un apvienību, ka tiem, kas vēlas love and light, tagad nevajag būt neagresīviem pacifistiem (viņiem nekad tādiem nevajadzēja būt). Es pieļauju, ka Bībele tiikusi modificēta, kur Jēzus saka nestāvēt pretī ļaunumam, griezt otru vaigu un uzskatīt, ka tā jau tikai tava (viņa) karma. Lai gan - šis ceļš arī var palīdzēt un uzvarēt ļauno, bet tad ir jābūt augsta levela masteram. Nevis ārēji laipnam, bet iekšēji rūgtam (un pasīvi agresīvam).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 25th, 2016 - 01:01 am
(Link)
Dusmu funkcija laikam ir aizsardzība, vienīgais, ka cilvēki baidās no pārāk daudzām lietām, no kurām nebūtu jābaidās. Un Bhagavadgītā Krišna kā pirmo dievišķās dabas īpašību nosauc bezbailību. Nu neizdarīja man neko tas Nefolks ar saviem ignorantajiem spriedumiem par mani un manu meitu, es uz viņu tiešām ļoti sadusmojos. Bet no otras puses - es sadusmotos arī otrreiz, ja būtu tāda pati situācija. Ja tu nekad nedusmojies, tev vnk sāks kāpt arvien vairāk uz galvas - tā cilvēki dara.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 25th, 2016 - 01:52 am
(Link)
tad, lai to apturētu, vajag skatīties uz otru un domāt: viņš ir daļa no manis un es esmu daļa no viņa. ienīstot viņu, es ienīstu šo savu dziļi nobāzto aspektu. vai ne. patiecoties viņam, es beidzot esmu ieraudzījis, ko tieši es esmu nobāzis. paldies.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 25th, 2016 - 01:56 am
(Link)
The problem with this is that the Lightworker movement was co-opted. Forms of active resistance and productive action were discouraged and replaced with admonishments for passive 'love' and 'forgiveness' which in actuality achieve nothing. Please note, I am not disparaging love and forgiveness in any way, shape or form. However, these things are not substitutes for action, and action is what is required.

There are many ways to resist, and there are many ways to be productive and bring about positive change. It's not necessary that everyone picks up a sword and lops off some heads to fix the problem here. Those people who abhor violence and seek non-violent means of change are not bad people, but this also doesn't mean that those people who are willing to utilize force to achieve change are bad or doing it wrong.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 25th, 2016 - 01:58 am
(Link)
Force is being used against us. The ones who are attempting to create, maintain, and spread the paradigm of dominance and submission, hierarchy, and tyranny are absolutely not averse to using any means necessary to succeed. Non-violent resistance is certainly warranted where it is possible for it to succeed, but sometimes the only way to prevent tyranny is to force the tyrants to go away, or remove that tyrant from existence altogether. Sometimes, someone who isn't afraid to get bloody is necessary to defend against enemies who know full well how to use violence against good people.

Who would you rather have do that defense? Someone who was born for it and who views it as a natural exercising of their inborn skills, or someone who abhors that duty and would seek any way to avoid it? Warriors exist so that those who prefer non-violence don't have to make that choice - we will step forward and ensure that those who seek peace are free to live in peace.

http://www.silverlegion.org/index.html
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 26th, 2016 - 01:11 am
(Link)
īsti neiebraucu, ko tieši tu domāji ar pēdējo teikumu, varbūt daļēji sapratu. nav runa par domu gaitas ietekmēšanu. es teorētiski zinu tās lietas, ko tu piemini. vai vismaz kaut ko līdzīgu. man vnk patīk runāt par tēmu. un tu esi sen neredzēts, sakarīgs cilvēks.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 26th, 2016 - 01:14 am
(Link)
Manā blogā pēdējā laikā ļoti reti komentē sakarīgi cilvēki. Agrāk bija savādāk (pirms dažiem gadiem). Tagad tikai heiteri pa lielam un reptiliāņi.