sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 14th, 2019|10:14 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]narrenschiff
Date:August 15th, 2015 - 10:58 pm
(Link)
man liekas, nu jau tu trollē, citkārt interesantu new age konceptu novedot ad absurdum
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 16th, 2015 - 12:09 am
(Link)
Es saprotu, ka tas izklausaas smiekliigi un es, atshkiriibaa no, piemeeram, Egijas Circenes, esmu speejiigs pasmieties arii pats par sevi. Termins "dviinju liesma" man jau ir ieguvis noziimi: Vnk saderiiga sieviete. Bet es vaicaaju Agnesei vai es satikshu DVIINJU LIESMU shajaa dimensijaa? Vinja teica, ka tipa jaa, bet mees saakumaa nebuusim gatavi buut romantiskaas attieciibaas. Plus, ka vinja ir maakslinieciska. Tas sakriit. Njemot veeraa arii to, ka 3d stunda ir veela, pulkstenis iet, ir palicis pavisam maz laika mums shajaa 3d, driiz mees tiksim ierauti briinumainaa kosmiskaa piedziivojumaa. Ir svariigu buut gatavam. Netureet naidu ne pret vienu, jo tajaa realitaatee, kas muus gaida, koncepts "ko tu dari citiem, tu dari sev" ir burtisks un acumirkliigs.
From:[info]narrenschiff
Date:August 16th, 2015 - 12:25 am
(Link)
pēc idejas es saprotu, gluži tāpat kā Jēzus otrā atnākšana var notikt kuru katru brīdi, acumirklī, tāpat arī jebkurš mums pretim nākošais principā var būt mūsu tuvākais, ja vēlies, dvīņu liesma. bet ja reiz esi izvēlējies kādā saskatīt šī koncepta atmirdzēšanu, tad jābūt gatavam pieņemt arī visu pārējo ētikas komplektu, kas tam nāk līdzi. citādāk ir tikai ēnu teātris
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:August 17th, 2015 - 06:57 pm
(Link)
Kāpēc jāpieņem komplektā? Cilvēks ir neatkarīga būtne un var radīt pats savus ētikas un morāles principus. Būt selektīvs un visādi citādi radošs, pat savā reliģiskajā vai garīgajā, un jo īpaši tajā! :)