sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 28th, 2017|02:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cilveeki nemuuzham nesapratiis vai es esmu vata, pita vai kapha. Taa tas notiek ar izteiktiem intravertajiem. Aareeji vinji ir rezerveeti, bet iekshaa mutuljo kaisliibas. Stulbie ekstravertie.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:November 28th, 2014 - 07:05 pm
(Link)
redzi, ir tik grūti tevi ņemt par pilnu, jo tu sludini visas labās vērtības, bet tad ņem un rādi uz skabargām citu acīs un saki "stulbie citi" :)
isn't love all you need?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 28th, 2014 - 07:31 pm
(Link)
pats galvenais, ko es sludinu, ir patiesums un tas buutu daudz sliktaak, ja aareeji es buutu taa saucamais "iedvesmotaajs" un ultra spirituaals, bet ieksheeji padomaatu kaut ko negatiivu. esmu tikai cilveeks uz planeetas Zeme, bet tas nav maz. Un tas, ka nosaucu visus extravertos par stulbiem, nebija domaats tik negatiivi, cik izskatiijaas. :)
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:November 28th, 2014 - 07:36 pm
(Link)
ok, cool! :) es zinu, citreiz vienkārši liekas pavisam godīgi būt atklātam pret sevi un citiem, un, kā saka Pēteris Kļava, ja tu apvainojies, tad pats vainīgs un strādā ar to, ja vēlies, jo apvainošanās aptur attīstības plūsmu cilvēkā.

vēl šodien ar kursabiedrenēm runājām par tēmu "kādu iespaidu par mani man reportē citi cilvēki un vai tas saskan ar manu iekšienes izjūtu", un es tieši iedomājos par to, ka man pašai liekas, ka bieži esmu pārāk skarbi atklāta, īpaši pret tuvajiem cilvēkiem. kas ir uz mēles un galvā, un sirdī, to pasaku. un sāp, ja otram tas ir sāpīgi, bet tieši kā tu saki - patiesums kaut kā vienkārši nostājas augstāk par visu. protams, reizēm gribas dzirdēt tādus sīrupainus tekstus no citiem, kuri pasaka kko labu par tevi, bet really liekas, ka dzīve uz zemes ir par īsu, lai tērētu daudz laika tādam bullshittingam, kurš neiet dziļumā.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:November 28th, 2014 - 07:39 pm
(Link)
un jā, bāc, ir tik noderīgi reizēm atgādināt sev, ka esam tikai cilvēki. "tikai".
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 28th, 2014 - 07:50 pm
(Link)
vnk. meeljo, ka es n-taas dzives esot ieksh religjijas un filosofijas. es joprojaam esmu tepat, uz shiis planeetas, nevis "Debesiis". nu tad lai iet bekot taa relogija, es beidzot gribu buut vnk cilveeks.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 28th, 2014 - 07:45 pm
(Link)
patiesums ir arii redzeet pozitiivo tuviniekos.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:November 28th, 2014 - 07:48 pm
(Link)
redzēt ta redzu, bet pateikt to vārdos un iedot otram cilvēkam pa tiešo ir grūti. tāpēc es nevaru parunāt ar savu tēvu, kurš mani būtībā nepazīst, bet es zinu, ka varu sūtīt viņam mīlestības viļņus, jo ziņu, ka viņš to ļoti ir pelnījis. skaļus vārdus nevaru, viļņus varu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 28th, 2014 - 07:53 pm
(Link)
man tas pats. vaardiem nav noziimes dazreiz. esmu meeginaajis teikt vaardus, bet...