sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 1st, 2014|08:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Caurspiidiigu valdiibu, kur leemumus pienjem tauta, balstoties uz intuiiciju un logjiku. Nevis, ka iekaartaa, ko sauc par demokraatiju, politikji pienjem leemumus, pret kuru pienjemshanu ir lielaakaa dalja cilveeku un ieveel prezidentus, pret kuriem ir lielaakaa dalja cilveeku, bet tas tiek ignoreets, pat grautinji uz ielaam.
Ja viss buutu godiigi un pareizi, cilveeki uz planeetas Zeme straadaatu daudz mazaak un sanjemtu daudz vairaak. Lai cik arii taalu ietu muusu zinaatne, lai kaa arii mees nejustos attistiijushies saliidzinot ar arhaisko kultuuru, lielaakaa dalja no mums joprojaam straadaa vismaz 8 stundas tikai, lai nopirktu pirmaas nepiecieshamiibas lietas. Kaut kas nav kaartibaa shajaa bildee. Padomaajiet pashi. Muus apzinaati tur status quo staavoklii, kur mees vergojam un palielinam iipashumus un varu tiem, kas bijushi pietiekami gudri, kuru aktivitaates paliek eenaa, kuri pulceejas slepenaas organizaacijaas un par kuru nodomiem atieciibaa pret cilveeku rasi cilveekiem nav ne mazaakaa priekshstata. Veel vairaak - ja cilveeki uzzinaatu visu patiesiibu, vinji vnk nespeetu tam ticeet.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hestia
Date:July 1st, 2011 - 10:37 am
(Link)
Starp citu, senajos laikos cilvēki strādāja mazāk. Piemēram, Divupē, pat senajā Ēģiptē.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 1st, 2011 - 10:41 am
(Link)
Un mees esam "attiistiitaaki" par vinjiem. Mums vairs nav jaadizivo alaas. Mees varam dziivot birojos un ruupniicaas.
[User Picture]
From:[info]hestia
Date:July 1st, 2011 - 10:49 am
(Link)
Tie jau arī nedzīvoja alās. Pieņemu, ka alu cilvēki strādāja vēl mazāk. Nebija lauksaimniecības (agrārā revolūcija senajos laikos tāpat kā rūpnieciskā revolūcija 18.gs beigās/19.gs sākumā manuprāt ir postošākie notikumi cilvēces vēsturē), viņi lasīja ogas, saknes un kropļoja savus ķermeņus mamutu, bizoņu un tamlīdzīgu zvēru medībās.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 1st, 2011 - 11:15 am
(Link)
Vinji kropljoja savus kjermenjus ar bodii piirsingu. Vinji dziedaaja un dejoja un svineeja savu dziivi uz Zemes.
[User Picture]
From:[info]hestia
Date:July 1st, 2011 - 11:22 am
(Link)
Tu visu mīli romantizēt. Īpaši to, kur Tevis nav.
From:[info]el_infidel
Date:July 2nd, 2011 - 11:46 am
(Link)
nē, galīgi neatbalstu šo. valdības mēdz pieņemt daudz lēmumu, kas ir derīgi, bet ko tauta pati par sevi nekad neatbalstītu. it sevišķi ja runa ir par atsevišķu cilvēku grupu diskrimināciju - ar ''tautas varu'' mēs joprojām būtu rasisti, seksisti, homofobi utt. šobrīd man turklāt ir vismaz kaut kādas cerības, ka reiz pārtrauksim būt arī sudzisti.
šādai sistēmai turklāt ļoti trūktu spējas uz globālu skatījumu.
varbūt kaut kad pēc ļoti ilga laika tas būs iespējams, bet mūsdienās - neticu. lai tā būtu labāka par pašreizējo pārvaldi, vidējam statistiskajam cilvēkam ir jābūt ļoti inteliģentam un augstas kvalitātes, bet tā diemžēl nav
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 2nd, 2011 - 12:11 pm
(Link)
Tev ir taisniiba. Demokraatija ir ari mazaakuma tiesiibas. Tomeer politikji ir paaraak atrauti no cilveekiem un pienjem fundamentaalus leemumus, kas ir fundamentaali kaiteejoshi, bet visi ir tik "gudri", ka vinji shos leemumus uzskata par taadiem, kas pat nav diskuteejami. Piemeeram, vai mums vispaar vajadzeeja iestaaties Eiropas Savieniibaa. Pret Eiropas Savieniibu bija dazhi pagrimushi panki un par bija daudzi izgliitoti, uzvalkos gjeerbti malachi, bet patiesiiba diemzheel ir taada, ka notiek vispasaules globalizaacija, kuras meerkjis NAV padariit tavu dziivi labaaku, bet kuras meerkjis ir padariit tevi par vergu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 2nd, 2011 - 12:21 pm
(Link)
Veel viena lieta. Pat beernam pietiktu praata, lai aizdomaatos, ka valdiibai vajag dot liidzekljus un visu iespeejamo atbalstu tehnologjiju ievieshanai, kas atbriivo no nepiecieshamiibas lietot naftu vai gaazi. Piemeeram, nulles punkta energiju. Jautaajums ir - kaapeec tas netiek dariits. Kaapeec uzvalkos gjeerbtajiem malachiem praata ir mazaak kaa beernam? Vai vinji tieshaam kalpo Maatei Zemei un cilveekiem un visaam dziivajaam buutneem vai arii vinji kalpo noziedziigajaam korporaacijaam un dazhaadiem tumshiem grupeejumiem.
From:[info]el_infidel
Date:July 2nd, 2011 - 12:42 pm
(Link)
jā, piekrītu, globalizācija ir labi jūtama un valdības pieņem ļoti daudz kaitējošu lēmumu ar slēptiem mērķiem, bet, lai to novērstu, manuprāt pirmajam un svarīgākajam solim ir jābūt sabiedrības saliedētībai. kamēr sabiedrība iekšēji šķelsies pa rasēm, dzimumiem, nācijām, vēl nez ko, būs aizņemta ar cīņām pati ar sevi, tikmēr būs neiespējami kopīgi ieņemt kādu 1 konkrētu pozīciju, kaut vai pret to pašu valdību. ne velti pirms vēlēšanām šlesers izlika reklāmu ''geji balsos par vienotību''

labāk ir dzīvot šādi kā ir un ļaut valdībai palīdzēt mums sasniegt saliedētību. kopīgi izrauties no lielāka jūga, manuprāt, ir daudzreiz vieglāk, nekā mēģināt izrauties jau tagad un tad turpināt spontānu šķelšanos, kas ne vien atvieglotu agrākās sistēmas atjaunošanos, bet cilvēki ļoti iespējams arī paši gribētu, lai viņus atkal kaut kas apvieno
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 2nd, 2011 - 12:52 pm
(Link)
No vienas puses saliedeetiibu var sasniegt, ja ir viens ienadinieks. :) Kas nav rase, dzimums vai naacija, bet slepenas organizaacijas un slepeniiba kaa taada. Tie cilveeki nespeetu piepildiit savus tumshos meerjus, ja viss buutu atklaats kaa Saules gaismaa.
Veel arii svariiga lieta buutu oficiaala "UFO disclosure", uz kuru, kaa izskataas, lietas virzaas un kaa iniciatori un virziitaaji ir pashi aarpuszemes cilveeki. Vinji gribeetu ar mums nodibinaat vispasaules kontaktu, bet vinji zin, cik daudz bailju muusos ir taapeec pazinjojumiem jaanaak no oficiaaliem valdiibu paarstaavjiem. Bet taa kaa pashreizeejie valdiibu paarstaavji to neveelas, jo tas ienestu gaismu pasaulee un atnjemtu speeku slepeniibai, kaa arii mainiitos cilveku gariigie uzskati par religjijaam, kas atnjemtu speeku arii tam un taapeec vieniigais celjsh ir likumiigaa kaartaa atnjemt tumshajiem varu, internacionaalaas tiesaas pieraadot, ka vinju vara ir nelikumiiga, Starptautiskais Valuutas Fonds pieder privaatpersonaam un ir laiks vinjiem doties prom.