sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 9th, 2012|04:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 9th, 2009 - 10:20 pm
(Link)
Jaa, indiaanji ir labi. Vinjiem gariigums noziimee buut maakliniekam. Tas noziimee nebuut citu radiitaas sisteemaas. Bet vinju izpratne par Dievu neiziet aarpus materiaalaas dabas robezhaam. Dieva augstaakais aspekts ir Dievs kaa gariiga personiiba, kas, taapat kaa mees, nodarbojas ar miilestiibas speeleem ideaalaa gariigaa pasaulee. Un par sho Dieva aspektu nav iespeejams uzzinaat savaadaak kaa ar pasha Dieva zheelastiibu, kas shajaa pasaulee ienaak caur Vinja cilveekiem vai arii dazhreiz Vinjsh atnaak pats (Krishna).
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:November 10th, 2009 - 12:38 am
(Link)
viens varbūt jocīgs jautājums, pēc Tavas pārliecības, ja uzskati, ka Dievs ir personība:
cik šādu garīgu personību varētu būt pavisam? vai virs Tiem ir vēl kāda vēl augstāka & apvienojošāka?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 10th, 2009 - 08:03 am
(Link)
Materiaalaa pasaule ir gariigaas pasaules atspulgs kaa koka atspulgs uudenii. Tas saskanjaa ar Bhagavadgiitu. Ir cilveeki, kas domaa, ka materiaalaa pasaule ir iluuzija, bet gariigaa pasaule bez daudzveidiibas. Tikai gaisma vai tukshums. Bet iisteniibaa materiaalaas pasaules daudzveidiibas celonis ir gariigaas pasaules daudzveidiiba. Ceelonis tam, ka mees esam personiibas, ir tas, ka Dievs ir personiiba. Un ceelonis tam, ka Dievs ir personiiba un gariigajaa pasaulee ir daudzveidiiba ir taads, ka tas rada sveetlaimi. Ir viena dveesele (Dievs), kas izveersaas daudzaas (visaas dveeselees), lai vairotu laimi. Gariigajaa pasaulee norit ideaalas miilestiibas speeles starp Dievu un dveseleem un taas ir bez godbijiibas un baileem, jo tur Dievs un dveesele ir vienaa liimenii. Atshkiriiba tikai ir taada, ka Dievs speelee miilestiibas objekta un kalposhanas sanjemshanas lomu un dveeseles speelee miileetaaju lomu, bet taas ir vienliidz sveetlaimiigas. Un, protams, Dievs arii kalpo dveeseleem. Mees attiistamies un dziivi peec dziives uzkraajam gudriibu par to, ka miilestiiba ir labi un egoisms ir slikti. Galameerkjis tam visam nav tukshums, bet dziivas un sveetlaimiigas miilesiibas speeles daudzveidiigaa gariigaa pasaulee.
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:November 10th, 2009 - 04:17 pm
(Link)
Ļoti labi, ka uzsvēri, ka Ego būtībā ir cilvēka galvenais ienaidnieks, tātad arī ir vien no pamatuzdevumiem Cilvēkam - to pārvarēt.
Man prieks, ka pasaulē tomēr ir tik daudz cilvēku, kas savu egoismu spēj parvarēt, vismaz pamatlīmenī - neizplatot negatīvās enerģijas & ļaunumu. No otras puses - tādu tomēr ir pārāk maz.
Laikam jau salīdzinoši nav nemaz tik daudz to veco, vairāk pieaugušo & daudz pieredzējušo dvēseļu?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 10th, 2009 - 05:35 pm
(Link)
Dazhi cilveeki, ieskaitot manu maati, domaa, ka es esmu egoists. Tas taapeec, ka man ir probleema - man nav autoritaashu un es eju uz augstaakajiem ideaaliem. Protams, man ir paaris autoritaates. Kas ir taadi pashi ideaalisti + arii sasniegushi pilniibu savaa ideaalismaa (realizeejushi). Shii pasaule ir pilna ar bulshitu. Jeezus tiek uzskatiits pat miilestiibas iemiesojumu, bet vinja vaardi bija: "Es naaku ar zobenu nevis ar mieru." Paarcilveeks jeb gariigais ideaalists nav eerts pasaulei un pasaule nav eerta vinjam. Vinjam vienmeer jaabuut gatavam ciinjai. :)
[User Picture]
From:[info]dzha
Date:November 11th, 2009 - 11:12 am
(Link)
te ir drusku pretruna - Tev pasham ir ieraksti par brunjiniku, par ciiniishanos un ka ljaunumu nevar uzvaret tikai padodoties. Ja nu sie Jezus vardi nav jauztver butiski, ja nu tas ir domats - es nenaku ar iecietibu pret slikto un/vai tamlidzigi. Ar zobenu parnesta nozime... iznidet ljaunumu nevis ar to sadziivot.
:)