sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 9th, 2012|04:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:November 10th, 2009 - 04:17 pm
(Link)
Ļoti labi, ka uzsvēri, ka Ego būtībā ir cilvēka galvenais ienaidnieks, tātad arī ir vien no pamatuzdevumiem Cilvēkam - to pārvarēt.
Man prieks, ka pasaulē tomēr ir tik daudz cilvēku, kas savu egoismu spēj parvarēt, vismaz pamatlīmenī - neizplatot negatīvās enerģijas & ļaunumu. No otras puses - tādu tomēr ir pārāk maz.
Laikam jau salīdzinoši nav nemaz tik daudz to veco, vairāk pieaugušo & daudz pieredzējušo dvēseļu?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 10th, 2009 - 05:35 pm
(Link)
Dazhi cilveeki, ieskaitot manu maati, domaa, ka es esmu egoists. Tas taapeec, ka man ir probleema - man nav autoritaashu un es eju uz augstaakajiem ideaaliem. Protams, man ir paaris autoritaates. Kas ir taadi pashi ideaalisti + arii sasniegushi pilniibu savaa ideaalismaa (realizeejushi). Shii pasaule ir pilna ar bulshitu. Jeezus tiek uzskatiits pat miilestiibas iemiesojumu, bet vinja vaardi bija: "Es naaku ar zobenu nevis ar mieru." Paarcilveeks jeb gariigais ideaalists nav eerts pasaulei un pasaule nav eerta vinjam. Vinjam vienmeer jaabuut gatavam ciinjai. :)
[User Picture]
From:[info]dzha
Date:November 11th, 2009 - 11:12 am
(Link)
te ir drusku pretruna - Tev pasham ir ieraksti par brunjiniku, par ciiniishanos un ka ljaunumu nevar uzvaret tikai padodoties. Ja nu sie Jezus vardi nav jauztver butiski, ja nu tas ir domats - es nenaku ar iecietibu pret slikto un/vai tamlidzigi. Ar zobenu parnesta nozime... iznidet ljaunumu nevis ar to sadziivot.
:)