sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 5th, 2034|03:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kamēr es biju komā, mans rumāņu kolēģis man nospēra: mūzikas pastiprinātāju, telefona lādētājus, ibumetīnu, matu dzenamo mašīnu, mutes ermoņikas un kapo. Tas viss nonāca Lionas skvotā. Irina gribēja man to visu atvest, bet viņa man par to pateica pārāk vēlu - dienu pirms manas braukšanas uz Parīzi. Es ļoti gribēju piezvanīt Elziņai - dvēselei, kura garīgi vadīja manu pamodināšanu no komas, bet man nebija iespēju dēļ neesošiem lādētājiem, tā nu es kā spoks klīdu pa slimnīcu, prasot māsiņām lādētāju, bet man tas netika dots, mani tikai veda atpakaļ uz palātu un teica, lai es eju gulēt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fool
Date:October 5th, 2019 - 03:15 pm
(Link)
kāpēc tu biji komā?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 5th, 2019 - 03:17 pm
(Link)
Jo es pamēģināju ne pārāk lielu daudzumu metadona un man kaut kas nebija kārtībā ar smadzenēm, jo pirms pusgada man bija galvassāpes un tagad tas izraisīja smadzeņu trieku.
[User Picture]
From:[info]fool
Date:October 5th, 2019 - 03:38 pm
(Link)
skan nopietni. ko tu redzēji? vai bija kaut kas on the other side?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 5th, 2019 - 03:40 pm
(Link)
šito man daudzi prasa un atbilde ir: NEKO.
[User Picture]
From:[info]swimpis
Date:October 7th, 2019 - 12:22 am
(Link)
man gan no fentanila izraisītajām klīniskajām nāvēm ir bijuši near death experience šoti. teiksim, kā pāris sekundes pirms pamošanās no puskapa, es lidoju, kā tūkstots kamenes no visām pusēm atpakaļ savā ķermenī un es redzēju visu situāciju no visām pusēm, kā es guļu krūmos, apkārt nariki, ātrie mēģina atdzīvināt. tapēc, kad pamodos jau zināju kas un kā. pirmais ko pateicu (anna saka) bija, ei, kur palika karote (kurā vēl palika apmēram tikpat daudz činawhite kā izšauc).
From:[info]japaniete
Date:October 5th, 2019 - 04:29 pm
(Link)
kā to var atšķirt...