sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 30th, 2034|01:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Zinātnieks paziņo, ka arī divdimensionālā Visumā varētu eksistēt dzīvība". Interesanti, kā zinātniekiem var rasties spriedumi par dzīvību citur (uz citām planētām vai citos Visumos), ja viņi pat nevar izskaidrot, kas ir dzīvība (jeb kas ir apziņa - šis tabu vārds) un kāpēc tā eksistē uz šīs planētas. Viņi domā, ka izskaidrojums ir, bet tas līdzinās tam, kā kaķis vai suns domā, ka ēdiens rodas ledusskapī. Viņi neko nezin par pārtikas produktu patieso rašanos un to, ka saimniekam jāiet uz darbu, lai būtu nauda, par ko to nopirkt veikalā. Viņi vnk zin, ka ēdiens vienmēr ir ledusskapī. Apmēram tikpat primitīva ir zinātnieku izpratne par to, kāpēc uz planētas radās apziņa.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:July 1st, 2019 - 11:06 am
(Link)
Nē, problēma ir tur, ka sikbojs nelasa tos izskaidrojumus un tāpēc viņus nezina. Sikbojs teoriju un skaidrojumu vietā patērē youtube surogātu. Līdz ar to Sikbojs arī visai miglaini stādās priekšā kas vispār ir dimensija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 1st, 2019 - 11:35 am
(Link)
Nu kaķis arī domā, ka ir pilnīgi loğiski, ka ēdiens rodas ledusskapī un varētu rasties arī citos ledusskapjos. Kā viens plus viens ir divi.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:July 1st, 2019 - 11:38 am
(Link)
Un suns domā ka ēdienu atnes saimnieks un saimnieks ir dievs :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 1st, 2019 - 09:15 pm
(Link)
un kad ctulhu nav ko darīt viš laiza sev pautus