sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 23rd, 2024|04:30 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir tādi lietotāji kā axsys, kjiimikjis un nefolks (nefolks ir zem daudziem profiliem), kuriem nav savas dzīves, tāpēc viņi nāca izkārnīties un atviegloties manos rakstu darbos. Līdz šim es, kā īstens kristietis un budists, biju žēlsirdīgs pret šiem nelaimīgajiem un dzīves salauztajiem, tāpēc centos atbildēt laipni (vai ignorēt), bet nebanot, jo ticu runas brīvībai un brīvai sabiedrībai. Bet mans garīgais skolotājs Michael Monk ar savu piemēru man parādīja, ka šādus "cilvēkus" tomēr vajag sūtīt nahuj. Ir cilvēki, kas, ja tu viņiem parādīsi otru vaigu, arī iebelzīs tev pa otru vaigu, pie tam domās, ka tu esi nožēlojama kuce, kas nemāk sevi aizstāvēt. Šis Jēzus norādījums tomēr... nav jāuztver burtiski, ja vien tu negribi, ka šī 3d pasaule tevi piesit krustā vai izdara ar tevi ko tamlīdzīgu. Un man tam pašlaik nav ne pacietības, ne noskaņojuma. Tātad: turpmāk visi sertificētie dirsēji (nevis tie, kam ir atšķirīgs viedoklis, bet tie, kas neciena citus un nav tikuši galā ar savām bērnības traumām) tiks uzreiz banoti. <3
Tātad: Veiksmīgu dziedināšanos un tiekamies Jaunajā pasaulē!
Un Khosmos, tu man sen jau esi atbanota. Es tevi mīlu, Susuriņ! <3
Bet Jēzus ieteica ne tikai griezt otru vaigu, viņš ieteica arī nebērt pērles cūkām (jo tās tās sabradās un jūs pašus saplosīs) un nedot svētību suņiem. Think about that one!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 23rd, 2018 - 06:12 am
(Link)
Hm man kāreiz tādi kas mani apstrīd liekas interesantāki par tādiem kas jūsmīgi piekrīt
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 23rd, 2018 - 09:40 am
(Link)
Man arī. Bet man neliekas inteneranti tie, kav vnk apsaukājās un, ja tu runā ar viņiem kā ar cilvēkiem (kā laipns rietumeiropietis runātu ar izvarotāju no Afganistānas), viņu apsaukāšanās pastiprinās (Afganistānas izvarotājs iedot laipnajam rietumeiropietim pa galvu, mēğina izvarot vai aplaupīt). Tad tu saproti, ka ar dažiem cilvēkiem nevar būt laipns. Daži cilvēki ir cēlušies no shit hole valstīm (vai shit hole bērnības) un ar viņiem tā nevar. Lai gan droši vien jau, ka viņi tikai meklē mīlestību (kas ir vairāk nekā formāla laipnība), bet manī diemžēl nav TIK daudz mīlestības.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 23rd, 2018 - 10:34 am
(Link)
Plus viņi nekā neargumentē savus viedokļus un tas ir supergarlaicīgi.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 23rd, 2018 - 10:49 am
(Link)
okej ja nav argumentācijas tad nav interesanti
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 23rd, 2018 - 10:40 am
(Link)
Un kādā brīdī tev nāk atklāsme, ka ne visi fano par diskusijām, loğiku vai filosofiju, ir cilvēki, kas vnk fano par savu emocionālo sāpju uzgrūšanu citiem. Ir gandrīz neiespējami tādus cilvēkus mīlēt, tomēr paradoksāli, ka tikai tīra mīlestība viņus izmainītu. Kā krupja nobučošana, lai tas pārvērstos par princi.