sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 8th, 2024|12:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kāpec ir tā, ka pirms populists ir pie varas, visi saka, ka viņš tikai sola un neko neizdarīs un, kad viņš tiek pie varas, viņš izdara 10 reiz vairāk nekā citi būtu spējuši, bet tie, kas aizsāka naratīvu, ka "viņš neko neizdarīs", ignorē to, ko viņš dara, bet meklē sīkākās kļūdiņas, tādas kā pārteikšanos un šlipses krāsu - viņi spēlē uz bezapziņas aitām, kas tam visam tic?
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:October 8th, 2018 - 12:53 pm
(Link)
trampu kritizē pamatā par pārteikšanos un šlipses krāsu?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 8th, 2018 - 02:22 pm
(Link)
Apmēram. Iedomājies, ja Obama būtu izdarījis to, ko Tramps? Madiji nonstopā apdziedātu viņa sasniegumus ekonomikā un ārpolitikā. bet medijiem svarīgākas liekas ziņas par pārteikšanos un šlipsēm un tamlīdzīgām tēmām.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 8th, 2018 - 02:24 pm
(Link)
Un es paredzu, ka Artuss Kaimiņš (par kuru es nebalsoju, bet kurš man patīk) sagaidīs to pašu likteni. Mediji visu laiku runās par to, cik viņš ir slikts un kā viņš runāja pretī žurnālistam (tad jau laikam ir pret preses brīvību), kā viņš pacēla balsi utt. un ne vārda par to, ko viņš reāli darīs.
From:[info]tiesibsargs
Date:October 8th, 2018 - 03:28 pm
(Link)
kaimiņs ir svēts un tīrs kā dievgosniņa, protams. tas, ka viņu klubā dzērumā sašņorēja, bija mediju konspirācija pret izcilo vadoni.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 8th, 2018 - 03:35 pm
(Link)
Man neliekas, ka viņš ir svēts un tas ir viens no iemesliem, kāpēc es par viņu nebalsoju, bet, ja man jāizvēlas vai manu valsti vada koalīcijas padome, kurā ir politiķiem pietuvinātas personas, tai skaitā smagos noziegumos apsūdzētās, par kuriem neviens nav balsojis un ministru prezidentam ir jāpilda koalīcijas lēmumi; un to vai kāds dzer, paceļ balsi, runā pretī žurnālistam (svētajai govij) utt. man ir vienalga, tas ir oda kodiens salidzinājumā ar nokļūšanu krokodīla rīklē. Cilveki par viņu ir balsojuši. Viņi nav balsojuši par koalīcijas padomi. Bet tas, ka valsti vada koalīcijas padome, ir normāli, jo tur neviens nedzer, visi ir uzvalkos un izskatās respektabli. Tas tiešām if filosofisks jautājums: vai cilvēki izvēlas demokrātiju vai "respektablumu".
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 8th, 2018 - 03:48 pm
(Link)
Un nebalsoju nevis tāpēc, ka viņa "noziegumi" man liktos tik briesmīgi, bet tāpēc, ka, lai uzvarētu lielu apmēru korupciju, tev pašam ir jābūt pretty much dievgosniņai, jo tavi pretinieki cītīgi pētīs tavu pagātni un tavus papīrus, lai atrastu JEBKO, kā tevi dabūt lejā. Tāpēc man likās, ka Kaimiņš varētu nebūt baigi efektīgs, ja viņam ir kaut kādas problēmas ar aplokšņu algām vai ko tamlīdzīgu.
From:[info]krishjaanis2
Date:October 8th, 2018 - 07:19 pm
(Link)
Starp citu - jā.