sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 2nd, 2024|04:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cik saprotu, Kavano apstiprināšana Augstākās Tiesas tiesneša amatam būs pēdējā nagla deep state zārkā, pēc kā reāli sāksies "ballīte", tāpēc arī tik liela pretestība ar visām šīm viltus apsūdzībām, kurām netic neviens, izņemot aitas. Tikai, lai pēc iespējas ilgāk vilktu garumā viņa apstiprināšanu, ideālā - līdz midterma vēlēšanām, kad demokrāti cer ar krāpšanos uzvarēt, impīčot Trampu un izglābt deep state.
Bet viņiem tas nesanāks. Tas cunami, kas nāk, nav apturams, paceļot pretī roku.
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:October 2nd, 2018 - 05:33 pm
(Link)
tu šitās ziņas saņem pa tiešo no šambalas?
[User Picture]
From:[info]zhurku_teevs
Date:October 2nd, 2018 - 10:12 pm
(Link)
pa tiešo no San Djēgo karteļa
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 2nd, 2018 - 06:14 pm
(Link)
Da nav viņš nekāda nagla. Jams pat nav īpaši konservatīvs. Tā ģermokrātu histēriskā ņemtne ap viņu tikai tāpēc, ka Tramps viņu nominējis, ir absurda pat priekš ģermokrātu standarta. Kā saprotu, tad šobrīd viņiem prātā ir vienkārši sabotēt jebko, bez īpašas domāšanas. Viņi laikam domā, ka tas kaut kā palīdzēs tiem midtermiem or smth, bet reāli imo viņi tikai vēl vairāk parāda normijiem savu psihopātisko dabu un zaudēs atbalstu arī tālāk. Un galvenais, viņi no liberāla tiesneša iespējams uztaisīs reālu raitwingeri.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 2nd, 2018 - 08:31 pm
(Link)
Mēļo, ka ir jau sagatavots pamats tūkstošiem deep state/Illuminati cilvēku arestiem, bet viņi nevar tos uzsākt kamēr nav virsroka Augstākajā Tiesā.