sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 21st, 2024|11:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Neiznu kāpēc man tāda karma, bet šķiet, ka visām manām sievietēm bija/ir kaut kādas garīgas problēmas. Bez jokiem. Personības dalīšanās, bipolārie traucējumi, maniakālā depresija, aspergera sindroms, uzmanības deficīta sindroms utt.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:September 21st, 2018 - 11:19 pm
(Link)
Būtu dīvaini, ja būtu citādi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 11:23 pm
(Link)
Cik saprotu, tu netaisies atbildēt uz manu jautājumu: "Vai feminisms kādreiz gribēs arī musulmaņu patriarhata nāvi vai arī nē, jo tā ir viņu kultūra un tas būtu rasisms?"
From:[info]nulle
Date:September 21st, 2018 - 11:34 pm
(Link)
Kāpēc?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 11:37 pm
(Link)
Es atbildēšu viņas vietā: Jo viņš ir pret feminismu un globālismu un par Trampu un populismu + tic ezotŗikai un sazvērestību teorijām. Neviena normāla sieviete nebūtu kopā ar šādu indivīdu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 11:43 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 22nd, 2018 - 12:30 am
(Link)
Nav ko teikt, ja? Marina Lepēna, kas nesauc sevi par feministi, attiecās apsegt galvu, tiekoties ar Libānas politiķi. Savukārt, kad Zviedrijas parlamenta feministes tiekās ar musulmaņu valstu līderiem, viņas nosedz galvu un paklausīgi sēž un klausās. Feminisms nav par sieviešu atbrīvošanos, bet par balto vīriešu nodiršanu. Es esmu par sieviešu atbrīvošanos. Es nevaru ciest musulmaņu sieviešu apspiešanas paražas, bet tev laikam no viņu kultūras kļūst mitrs kājstarpē. Feminisms, bļe.