sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 13th, 2024|12:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kāpēc demokrāti tik maz (necik) nerunā par konstruktīvām idejām un risinājumiem, lai sakautu Trampu, bet vairāk paļaujas uz masu histēriju, sazvērestību teorijām, viltus ziņām, cenzūru un tādā garā? Jo, pat ja viņi, teiksim, censtos runāt par globālisma konstruktīvo pārākumu pār nacionālismu, fakti to neattaisnotu, vismaz ASV gadījumā, kuras ekonomika ir pietiekami liela, lai diktētu noteikumus globālistiem, nevis tiktu nospiesta kā maza skudra, kā tas notiktu ar Latviju, ja tā izdomātu pierādït nacionālisma pārākumu pār globālismu. Ja nacionālisma ekonomika ir darbībā ASV, fakti un cipari rāda ekonomikas augšupeju. Nekāda Vaira Freiberga vai citi eksperti, kas sauca Trampu par cilvēku, kas IZLIEKAS par tautas aizstāvi, nevar apturēt to, ka šī ekonomika darbojas (tas vińiem ir kā dadzis acī). Tramps ir pierādījis, ka nacionālisma ekonomika dod labākus rezultātus nekā globālisma. Kas tagad ir viņu arguments? Agrāk tas bija: izliekas par tautas aizstāvi, nav pieredzes politikā utt. Kāds arguments ir tagad? Tikai histērija.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 13th, 2018 - 06:24 am
(Link)
No paša sākuma bija tikai histērija. Tā vienkārši pieņemas spēkā un Tramps to apzināti veicina ar saviem žestiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 13th, 2018 - 09:36 pm
(Link)
Nu pirms 2 gadiem viņi vismaz varēja teikt: "nav pieredzes politikā", "populists (sola, bet nerada rezultātu)", t.i. izteikt pieņēmumu, ka nebūs laba rezultāta. Tas īstenībā līdzīgi kā kad kāda cilvēku grupa ciestu no diskriminācijas, piemēram, Saūda Arābijā, kur sievietes nedrīkstēja vadīt automašīnu, viņām teiktu: sievietes ir ļoti sliktas automašīnu vadītājas. Tas pats, kad globālistu klubā, kurā nacionālistus neielaiž, saka: nacionālisti ir ļoti slikti ekonomikā un cieš sakāvi. JĀ< TĀPĒC< KA JŪS VIŅIEM NEĻAUJAT IZPAUSTIES. Kāpēc neļaujat? Jo tad visi redzētu, ka nacionālisms funkcionē daudz labāk par globālismu. Viensēta plaukst daudz labāk par kolhozu, jo kolhozā nevienam nekas nepieder, viss pieder visiem un cilvēkam nav entuziasma radīt kaut ko jaunu un censties. Vai AR mĪlestĪbu kopt savu sētu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 16th, 2018 - 08:04 am
(Link)
Man never vaļă linku, bet cik saprotu, tam nav nekāda sakara ar Trampa administrāciju, bet ar Obamas, bet to jau fake news tev nepateiks un tu pats arī neaizdomāsies.