sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 11th, 2024|12:30 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
A tu zināji, ka fašisma ideologi bija... marksisti? Komunisms un fašisms ir viens un tas pats. Pat nacionālisms nav tas, kas tos atšķir - Fidels Kastro, piemēram, (komunists) bija nacionālists. Komunisms un fašisms pat nozīmē gandrīz vienu un to pašu - "fašisms" nozīmē kopā saliktus zarus, kas ir nesalaužami, kad ir kopā. Komunisms nozīmē komūnismu jeb kolektīvismu. Abi nozīmē kolektīvismu. Tad kāpēc ir tā, ka individuālists Tramps ir "fašists", bet globālisma liberāļi, kas visu laiku uzsver kolektīvisma nozīmi, skaitās "antifašisti"? Realitāte bieži ir tieši pretēja tam, kam tic masas.
linkpost comment

Comments:
From:[info]mansgan
Date:July 11th, 2018 - 12:45 am
(Link)
jā, kāpēc gan tā ir?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 11th, 2018 - 12:50 am
(Link)
Jo masas tiek maaniitas, kaa jau vienmeer. Kolektiivisma liideriem pie kaajas darbaljauzhu labklaajiiba, vinjiem vajag, lai par vinjiem balso vai nodroshina ar varu - taa arii vienmeer ir bijusi VIENIIGAA kolektiivisma jeega un noluuks.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 11th, 2018 - 02:40 am
(Link)
ir tomēr atšķirības, bet mūsdienās jau tas vārds ir vazāts visur kur
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 11th, 2018 - 09:15 am
(Link)
Tie, kas asociē sevi ar fašismu, parasti ir macho vai wannabe macho, un tie, kas asociē sevi ar komunismu, parasti ir beta male prototipi, bet abos gadījumos - kolektīvisms ir galvenā ideja.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 11th, 2018 - 10:29 am
(Link)
Kolektīvisms un valsts totāla kontrole pār indivīdu. Izklausās pēc Eiropas Savienības globālistu "demokrātiskajām vērtībām".