sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 14th, 2024|01:03 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Prezidents Tramps ir "šaha spēlētājs", viņu neuztrauc, kā viņa darbības izskatās nezinošajai publikai, viņu interesē rezultāts, kas tiek sasniegts. Un es ticu, ka uzlidojumi trīs objektiem Sīrijā visticamāk bija uzlidojumi trīs objektiem, kas saistīti ar deep state un, ja tur ir iesaistīts ģenerālis Danfords, baltā berete, tad man ir 100% uzticība. Un viņi izvairījās no uzlidojumiem objektiem, kas saistīti ar Krieviju. Viss, nekāda kara nebūs, nav vajadzīgas nekādas miera meditācijas. Nākamā nedēļa ir tīrīšanas nedēļa. Pretsitiena stunda, ilgi gaidītā. Deep state ies lejā ar lielu blīkšķi.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:April 14th, 2018 - 01:17 pm
(Link)
Es domāju, ka šis bija ārkārtīgi nepareizs solis un ļoti muļķīga rīcība. Protams, viņš to izdarīja, lai iegūtu popularitāti. Tagad vairums cilvēku, pat viņa bijušie kritiķi viņu atbalstīs – jo cilvēki vienkārši ir tik emocionāli, ka nedomā vairāk par vienu soli uz priekšu. Tramps to vienkārši izmantoja, paspēlējās uz viņu jūtām, turklāt bez jebkāda riska. Jo tieši tāpat uzsākt karu Irākā uz nepārbaudītas informācijas Bušam nekādus riskus neradīja. Bet tas nenozīmē, ka tas bija pareizais lēmums no globālā viedokļa.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 14th, 2018 - 01:24 pm
(Link)
Bet mēs nezinām visus faktus. Un kāpēc Tramps vispār pateica, ka izies no Sīrijas. mana teorija ir, ka viņš to pateica priekš deep state cilvēkiem, lai viņi sevi parādītu un varētu viņus likvidēt.
Protams, otrs, viņam bija kaut kas jādara šajā situācijā, lai viņš neizskatītos vājš un bombardēt trīs ar Krieviju nesaistītus objektus bija tas upuris.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 14th, 2018 - 02:18 pm
(Link)
un jo īpaši Tramps nedrīkst izskatīties vājš Ziemeļkorejai. No tā ir atkarīgs vai Ziemeļkoreja mierīgā ceļā atbruņosies, Tramps apvienos Korejas, saņems Nobela miera prēmiju un sakaus demokrātus novembrī.