sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 29th, 2024|05:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vācijā 2 protesta akcijas, kuras vēlas tie, kas grib liberālismu nemanāmi padarīt par totalitārismu http://m.tvnet.lv/zinas/arvalstis/770869-vacijas_pilseta_pec_pusaudzes_slepkavibas_kura_vaino_afganu_begli_protestos_prasa_drosibu
Sākumā ir liberālisms - 1)laidīsim visus iekšā, 2)pēc tam ir kultūru sadursme, kas rodas, kad cilvēks pārceļas uz pirmās pasaules valsti no valsts, kur ir ikdiena/nekas ïpašs, ja tirgus laukumā nogrand sprādziens 50 nogalinot un 158 sakropļojot - noraujot rokas, kājas, izsitot acis utt. No valsts, kur sievietēm nav nekādu tiesību un cilvēki ir ar viduslaiku domāşanu. Pēc tam notiek 3)cilvēki pieprasa policejisku valsti drošības vārdā.
Nekontrolēta imigrācija no shithole zemēm ir veids, kā totalitārisma piekritēji panāk, ka cilvēki ar liberāliem uzskatiem reiz paši pieprasīs totalitārismu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:January 29th, 2018 - 01:13 pm
(Link)
Apsveicu, esi sapratis, kāpēc rightwingeriem vajadzīga bēgļu krīze.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 29th, 2018 - 01:58 pm
(Link)
Leftvingeriem. Un fashisms ir left ving. Vieniigaa lieta, kas ir it kaa right wing ieksh fashisma, ir nacionaalisms, bet viss paareejais ir left wing. Tu to sapratiisi, kad uzzinaasi, ka anarhija ir right wing. Right wing ir par briiviibu un individuaalismu. Left wing ir par kolektiivusmu un arvien lielaaku valsts varu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 29th, 2018 - 09:35 pm
(Link)
Pareizāk būtu lietot vārdu 'totalitārisms' un tas ir prisušč visādām ideoloģijām, kad tās kļūst par ko vairāk par virtuves sarunām. Šobrīd ļevoki sverās uz spektra galējo pusi, kas ir sūdīgi pašiem ļevokiem, jo tādā veidā viņi provocē labējo radikalizēšanos, un labējie vinnēs, ja notiks atklāta cīņa.
From:[info]krishjaanis2
Date:January 30th, 2018 - 11:30 am
(Link)
ko nozīmē "ir vajadzīga"? krīze ir, vajag vai nevajag. drīzāk ir aizdomas, ka visa krīze un plūsmas ir vajadzīgas tieši cita spektra pārstāvjiem viņu utopiskās pasaules radīšanai: https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi#Views_on_race_and_religion