sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 13th, 2024|09:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 16th, 2018 - 01:21 pm
(Link)
vispaar jaa, bet tas notiek neapzinaati. taas ir visuma likumsakaruiibas. liidziigi, kaa vienu meiteni dzheks aiveda uz tatoo salonu un vinja uztetoveeja chuusku un peec tam nejaushi kljuva staavoklii no vinja. bet chuuska esot augliibas simbols. sakariiba, sinhronitaate, protams, tas nenotiek apzinaati. bet visums cilveekus, kuriem simpatizee antifa, feminisma, globaalisma idejas, aizved uz baaru, ko sauc par Chomsky nevis, piemeeram, uz Trampa torni.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:January 16th, 2018 - 01:59 pm
(Link)
Aha, vajadzēja prezervatīvu tetovēt, tad viss būtu kedā.

Reizēm banāns ir tikai banāns, un nesalīdzināmi biežāk bārs ir tikai bārs. Nosaukums no visiem apsvērumiem spēlē vismazāko lomu. Man patīk "Zobens un lemess", par spīti tam, ka neesmu kalējs, un "Kad zebras deg", par spīti tam, ka neesmu dzīvnieku nīdējs ar piromāna nosliecēm.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 16th, 2018 - 06:58 pm
(Link)
kad zebras deg lol?
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:January 16th, 2018 - 07:34 pm
(Link)
Aha.

Ja nu vajadzētu šī bāra apmeklējumu politizēt ar no dirsas izvilktu izdomājumu palīdzību, varētu pieņemt, ka nosaukums simbolizē agresīvu velkamismu - zebras ir melnbaltas, kas simbolizē dažādu rasu cilvēku grupu maksimālu sajaukšanu merkelizācijas rezultātā, uguns simbolizē šajā procesā notiekošo vardarbīgo veco tradīciju nomaiņu par labu NWO, un kā zināms, sadegušas lietas visbiežāk ir melnas - kas arī ir procesa paredzētais mērķis; viendabīgi melna pasaule.

Nu, tas tā, ja mēģinām iet full sickboy. Ja nē, tad - samērā tuvu mājām, neslikta alus izvēle, nemēdz būt pārbāzts, iespēja pašam iemest kādu gabalu fona mūzikas pleilistē, utt, utjpr.