sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 28th, 2023|01:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
300 svariigaakie Kenedija slepkaviibas dokumenti nav publiceeti, buutiibaa deelj tiem arii vispaar vajadzeeja publiceet, bet Tramps ir licis pusgada laikaa tos publiceet. Tramps ir neapstaadinaams speeks, tas ir tas pats, kas ar to celjoshanas aizliegumu no problemaatiskajaam valstiim - saakumaa liberaalji leekaaja no prieka, kad antiamerikaaniskie liberaalji tiesneshi to blokjeeja, bet ar laiku naaca Augstaakaa tiesa un beigaas Tramps taapat uzvareeja. Tas pats buus ar Kenedija dokumentiem un visu paareejo, maaksliigaa intelekta speki dara visu iespeejamo, lai nobremzeetu organiskaa Visuma atdzimshanu, bet buutiibaa vinji ir jau zaudeejushi, vinji tikai ciinaas par iespeeju paildzinaat savu agoniju. Kaut vai par dienu ilgaak.
linkpost comment

Comments:
From:[info]axsys
Date:October 28th, 2017 - 06:05 pm
(Link)
Btw, tu neesi aizdomājies par to ka ar Trampu varētu notikt tas pats kas ar Kenediju? Būtu baigi neveikli tev un citiem, kam stāv no domas ka "Tramps ir neapstādināms spēks".
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 28th, 2017 - 06:51 pm
(Link)
Vinju sargaa Avots, jo vinju tur ir ieiksi cilveeces kolektiivaa apzinja dveeseles liimenii, lai vinjsh speeleetu sho lomu. Ir daudzas paraleelas realitaates un visaas tajaas Kenediju nogalina, iznjemot vienu, kur vinju nenogalina, vinjsh atklaaj pasaulei slepenos failus par citplaneetieshiem, sazveerestiibu u.c., bet, taa kaa tajaa laikaa cilveece veel nebija gatava to sanjemt, viss beidzas ar katastrofaam un izniiciibu. Bet tagad cilveece ir gatava un taapeec Trampu nenovaaks.
From:[info]axsys
Date:October 28th, 2017 - 07:24 pm
(Link)
Ko ir jāpīpē vai ar kādiem smadzeņu bojājumiem ir jāpiedzimst, lai pats noticētu tādam bulšitam? Kādi, bļe, avoti, paralēlās realitātes, dvēseles un citplanētieši?

A par Trampu -- viņa approval reitings kopš maija ir bijis zem 40% (https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/). Ja tev liekas ka tur nav pietiekami daudz cilvēku kas labprāt atkārtotu Osvalda mazo izlēcienu tad...nē nu, tu dzīvo pasaules uzskatā kas par apmēram 100% sastāv no pasakām, līdz ar to tu varbūt tam tiešām tici. Dzīvosim redzēsim. ;)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 28th, 2017 - 08:02 pm
(Link)
Ja nemaldos, tad visu ievēlēto POTUSu reitingi neilgi pēc ievēlēšanas strauji krītās. Tas nav diez ko objektīvs rādītājs, ja, teiksim, mēģinātu prognozēt potenciālu atkal-ievēlēšanu. Grūti, protams, spriest, bet tramps vismaz blue collar/white populācijā noteikti paliks par favorīu arī nākamajās vēlēšanās un tā tomēr ir nozīmīga taitas daļa. Drīzāk jau ir vīlušies intelektuāli konservatīviķi, kas tiešām cerēja, ka viņš ''izsūknēs purvu''. Pats esmu vīlies nedaudz šajā ziņā. Pat teicu sākumā, ka man Tramps šķiet nepietiakmi radikāls un ekstrēms (vēl tajos laikos, kad viņi saukāja par hitleru). Tā arī izrādījās. Tiesa, tam var būt daudz objektīvu iemeslu un viņš tomēr nav ūbermenšs, lai vienpersonīgi spētu satriekt dekādēm veidojušos mafiju.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 29th, 2017 - 12:05 am
(Link)
Driizaak - es neticu taam aptaujaam. Nedomaaju, ka kaads amerikaanis, kas balsoja Trampu, ir baigi viilies, jo Amerikai vinjsh dara labu jebkuraa gadiijumaa.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 29th, 2017 - 12:34 am
(Link)
Katrā ziņā viņš noteikti dara vai cenšas darīt kaut ko labu, atškirībā no klintoniem, pedostām un visu ģermokrātu svītu, kas beisiklī šobrīd ir kā korporatīvas mafijas frakcija, kas labi iederētos kādā no Deus Ex spēļu sižetiem. Vienīgā atšķirība, ka viņi ir tik acīmredzami tupi, ka nekad nepavilktu līdz Bobam Peidžam vau Volteram Saimonsam.
From:[info]k5
Date:October 29th, 2017 - 12:36 am
(Link)
Nu, Tramps, par spīti fantastiskam pretspēkam, vismaz kaut ko mēģina darīt.