sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 27th, 2023|03:01 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tagad mees ieejam patiesiibas naakshanas gaismaa faazee un naakamaa buus "killing faaze" - Hilarija rokudzelzhos, daudzas slaveniibas un politikji. Daudziem virtue signalling expertiem un paareejiem vajadzees nopietni paarrakstiit savu realitaati.
Un treshaa faaze buus "briinumu laiks".
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:October 27th, 2017 - 10:10 am
(Link)
Reiz runāja, ka "nākamā fāze", kas teju, teju būs klāt, būs kapitālisma pilnīga sapūšana un komunisma uzvaras gājiens. Gan jau nav jāatgādina, kā izvērtās.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2017 - 11:40 am
(Link)
Veciit, tas, ko es saku, jau notiek. Un, ja patieshaam tiks izlaisti pilnie Kenedija novaakshanas faili, tad tas buus saakums.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2017 - 11:43 am
(Link)
O tikko tvnetaa ieraudziiju, ka ir izlaisti, bet ne visi. Bet vinjiem liidz maijam jaapamato.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:October 27th, 2017 - 12:28 pm
(Link)
Ja tu tici, ka šitās makulatūras publiskošana kaut ko mainīs, un ka no tā kaut kādā veidā izriet tā Hilarijas un kā tur iebāšana ķurķī, tad es labprāt tev par lētām naudām pārdotu Vanšu tiltu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2017 - 01:32 pm
(Link)
Nee Hilariju iebaaziis par citaam lietam un to ir daudz. Es runaaju par atmosfeeru gaisaa. Arvien vairaak galds pagriezhas pret demokraatiem un paraziitiem. Atshkiriibaa no gada pirmaas puses, kad mees paarsvaraa speeleejaam aizsardzziibaa un vinji gaaja uzbrukuma. Pirmo reizi pa nezinu cik tuukstoshiem gadu svaru kausi nosveras uz preteejo pusi. Vinji ir aizsardziibaa tagad.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2017 - 01:35 pm
(Link)
Runaajot par Kenedija failiem. Tie paraadiis deep state (tos pashus, kas ciinaas pret Trampu) sliktaa gaismaa un tas buus ievads citiem, daudz svariigaakiem, atklaajumiem.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:October 27th, 2017 - 02:03 pm
(Link)
Es ne tik daudz par politiku, kā par šitāda stila pareģojumiem, ka tūlīt, tūlīt nāks pārmaiņas (parasti pareģotājam par labu) un to tendenci tā arī nekad nepiepildīties. Tāpēc arī atsauce uz PSRS komunistu slapjajiem sapņiem par pūstošo kapitālismu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2017 - 03:18 pm
(Link)
Jaa es saprotu tavu ideju, bet paarmainjas shoreiz jau notiek. Neviens vairs nerunaa par Trampa saistiibaam ar Krieviju, bet par Hilarijas un demokraatu sakaru ar Krieviju, lai arii demokraatu zinju kanaali censhas to piemineet maksimaali maz (31 sekundi vai 4 minuutes), kad par imaginaaro Trampa sakaru vinji runaaja stundaam. Hilarija vel nav rokudzelzhos tikai taapeec ka Dzhefam Seshenan truukst seeklinieku gara speeka. Paaraak daudzi, kas izmekleejushi Hilariju, ir beigti. Seshens ies aaraa un vinji ieliks kaadu ar buldoga un bully energjeetiku. Tad tu zinaasi, ka visa sisteema tuuliit ies lejaa.
From:[info]axsys
Date:October 28th, 2017 - 02:47 am
(Link)
Sapņo vien tālāk.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 28th, 2017 - 11:00 am
(Link)
Kad tas viss notiks, es sheit atstaashu komentaaru.
From:[info]axsys
Date:October 28th, 2017 - 11:09 am
(Link)
Varbūt vispirms atstāj par Banonu, par ko tu tāpat fantazēji pirms nepilna gada.