sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 6th, 2009|09:40 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nikni nobalsoju par "Visu Latvijai". Vecā paaudze visu bremzē. Viņiem ir izskalotas smadzenes un Kali jugas ciešanu filosofija. Oligarhi un vergi. Es parasti nedomāju par politiku un pasaulīgajām kaislībām, savādāk palieku nikns. :) Jo es runāju ar vienu cilvēciņu un viņš pārliecināti stāsta, ka Raivis Dzintars ir tāds bērnišķīgs puisīts. Ka politikā vajag "nopietnākus" un "pieredzējušākus". Ko tādu dzirdot, man gribās kauties. Pilnīgi viss, ko mēs redzam, ir radīta pasaule. Vai nu mēs to radām vai to rada mūsu vietā. Vārds "neiespējami" ir vārds no TV izskaloto smadzeņu vārdnīcas. Nekas nav neiespējams. Mēs varam radīt jaunu, skaistu pasauli. Tikai cilvēki dzīvo matriksā. Un viņiem tur ir drošības sajūta.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]hestia
Date:June 6th, 2009 - 12:13 pm
(Link)
Dīvaini, bet šoreiz man gribas Tev piekrist :)
From:[info]chaika
Date:June 6th, 2009 - 02:52 pm
(Link)
man pēc pasaules gala lekcijām tāda ticība nākotnei un savu spēku idealizēšana nemaz neliekas vair stik aizraujoši ticama..
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 6th, 2009 - 08:49 pm
(Link)
nu mazaa, mums vienmeer ir vairaaki naakotnes varianti. nekas nav nolemts. viss ir muusu rokaas. Dievs miil speeli un neparedzamiibu.
From:[info]chaika
Date:June 6th, 2009 - 08:54 pm
(Link)
bet pēc zvaigznēm viss ir paredzams..
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 6th, 2009 - 09:26 pm
(Link)
horoskopu Dievs arii var lauzt. Nostradamusa paregjojumi jau ir atcelti. Dzziives meerkjis ir attiistiities miilestiibaa. Visi paareejie noteikumi ir pakaartoti.
From:[info]chaika
Date:June 6th, 2009 - 09:30 pm
(Link)
Nujājā, mūsu katra individuāliideālais mērķis tāds jau būtu, bet cik maz tam seko, so viss iet uz galu galīgo pa lielam.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 6th, 2009 - 09:34 pm
(Link)
haha. es esmu nedaudz saklausiijies par 2012. gadu. bet visumaa naakotnes redzeetaajiem ir pozitiivi skatiijumi par naakotni. arii personiigi paziistu taadus cilveekus ar taadaam speejaam. jaa, buus gruuti laikam, bet jaapaarkaartojaas no Kali jugas uz Miilestiibas laikmetu.
From:[info]chaika
Date:June 6th, 2009 - 09:50 pm
(Link)
2012. gals nebūs - nu tāds kā pasaules/civilizācijas, tā kā Kali juga vēl kādus ~400 gadus mums tipa te būs jāpiedzīvo un ne jau tā kā līganā pārejā viss uz Satja (Satva!?) jugu pāries, es esmu sapratusi, ka kā ar nazi cauri būs un tikai tad jaunā skaistā vai kādā vietā sāksies nākamais. Bet nu tas jau vēl t.s. mūs bērnu bērnu bēriem ..
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 6th, 2009 - 09:54 pm
(Link)
nu bet ja taa padomaa, tad mirstam mees katru dziivi. dveesle vienmeer paliek sveetlaimiiga un muuzhiiga.
From:[info]chaika
Date:June 6th, 2009 - 10:05 pm
(Link)
mhm, mhm, tas jā, bet nu tai galējā galā tipa arī ar tām būs cauri, ja pareizi sapratu, ja to vispār var saprast..nu enivei, katra no sīkdzīvēm jādzīvo pēc vislabākā scenārija. jācenšas. dzīvo šo, izpērkot iepriekšējās un bruģējot nākamās.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:June 7th, 2009 - 07:42 am
(Link)
visu šleseram!