sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 11th, 2023|07:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Maartinjsh Hirsh pauzh ultra beta male viedokli, ka, ja mees vnk buchosim agresoru/teroristu/Ziemeljkorejas rezhiima kurpes/dosim vinjiem pukjes/centiisimies vinjus neaizvainot, vinji liks muus mieraa. Pameegjini izdziivot ar taadu mentalitaati cietumaa un cereet, ka tevi liks mieraa, neviens tevi neliks mieraa, tev paarbrauks paari ar buldozeru un tu mazgaasi tualetes un citu zekjes. Un cietums ir tikai lielaas politikas fraktaalis. Guess what, Trampu ieveeleeja par vinja politnekorektumu nevis par to, lai vinjsh buutu kaa Maartinjsh Hirshs - ultra beta male.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:August 11th, 2017 - 10:42 pm
(Link)
Sabiedrība nav cietums.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 12th, 2017 - 08:52 am
(Link)
Vismaz musļiku gadījumā salīdzinājums ar zekiem ir samērā adekvāts. Tie mūdži nesaprot neko, izņemot spēku. No dealing or reasoning with them. Iedoma, ka viņi ir tādi paši iecietīgi kā Rietumu eloji un toleranci neuztver kā vienkārši vājuma demonstrāciju ir infantila.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 12th, 2017 - 11:05 am
(Link)
Un jo iipashi ar cietumu var tikt saliidzinaama Ziemeljkoreja - valsts, kas ir kaa viena liela koncentraacijas nometne. Manupraat, Ziemeljkoreja ir kaa seerijveida slepkava, kas sauc peec paliidziibas, lai vinju apstaadina. Liidera uzticiigie pat grib, lai saakas karsh ar ASV, lai vinji beidzot tiktu valjaa no paraziita un gaaztu rezhiimu, ko vinjiem nav speeka paveikt pashiem.