sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 1st, 2023|05:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es nelietoju gaļu nevis tāpēc, ka es neatzītu nogalināšanu, bet tāpēc, ka es neatzīstu nehumānās industriālās konveijera fermas un kautuves. Es absolūti atzīstu dzīvnieku nogalināšanu un audzēšanu humānos apstākļos. Bet medniekus es arī neatzīstu - tos, kas barā ķemmē mežu un iedzen dzīvniekus strupceļā un barā nošauj. Tas ir tas pats, kas piederēt pie ISIS.

Otrdien dzīvnieku aizstāvības organizācija «Tušti narvai» publicējusi video materiālus no dējējvistu fermām Lietuvā, kurās ražotās olas tiek pārdotas arī Latvijā.
Lietuviešiem tiešām pohuj, lietuvieši vēsturiski ir cēlušies no ķīniešiem. Papildus dolāra dēļ viņi ir gatavi dzīvai būtnītei ādu novilkt pār acīm. Lietuviešus es vienmēr esmu uzskatījis par ķīniešiem, tāpēc jau arī viņu ekonomika ir labāka nekā mūsējā. Es labāk dzīvoju ar sliktu ekonomiku, bet normālu karmu un sirdsapziņu. Lietuviešķīnieši var aizrīties ar tiem saviem papildus dolāriem.
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:August 1st, 2017 - 05:18 pm
(Link)
vai tu atzīsti rasistus?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 1st, 2017 - 05:20 pm
(Link)
Nē.
From:[info]tiesibsargs
Date:August 1st, 2017 - 05:29 pm
(Link)
kā ar nacistiem un homofobiem?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 1st, 2017 - 05:42 pm
(Link)
man nepatīk nacisti, bet nav iebildumu pret homofobiem, ja vien viņi nav vardarbīgi. in fact, es pat esmu gājis geju praidā (kad pirms 10 gadiem biju bi curious).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 1st, 2017 - 05:43 pm
(Link)
aa nu jaa, peedeejaisn teikums nav ieprieksheejaa papildinaajums, bija jaaliek jauna rindkopa vai arii jaasaak teikums savaadaak nevis ar "in fact".
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:August 1st, 2017 - 06:41 pm
(Link)
''lietuvieši vēsturiski ir cēlušies no ķīniešiem''

citation needeed