sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 28th, 2023|09:27 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tas, ka pēdējā laikā Alex Jones un Mike Cernovich nostāda to paradigmu tā, ka alfas ir labie un betas - sliktie, varbūt nav gluži korekti, tomēr tur ir daļa patiesības. Ir zemes, kur dominē alfas un tās ir zemes, kur dominē konservatīvās vai libertānisma vērtības, piemēram, Teksasa, Polija, Ungārija. Un ir zemes, kur vadošus posteņus ieņem vai nu sievietes vai betas un tās ir zemes, kur dominē liberāļu un globalizācijas vērtības. Piemēram, Skandināvijas zemes, Vācija un Baltijas valstis. Nedomāju, ka tur dominē betas, jo viņi ir kaut kā nogrūduši alfas no ceļa un izvirzījušies vadībā, nē. Betas valda tad, kad attiecīgās zemes vidējais aritmētiskais vīrietis ir beta. Latvija ne tikai ir ziemeļu zeme, kādām atbilstošs ir intravertums, atturīgums (nedrošums), bet arī visa aktīvākā (un aktivitāte ir vīrišķā enerģija) sabiedrības daļa ir emigrējusi uz UK un Īriju utt.
Latvijā, tāpat kā krītošajā Vācijā un krītošajā Zviedrijā, valda betas, kas tikai skatās, kā izsmiet to, ko izsmej pūlis, un grib ielīst dirsā tam, kam grib ielīst dirsā pūlis. Ne žurnālistiem, ne politiķiem nav mugurkaula. Latvija kristu kopā ar Skandināviju un Vāciju, ja Rietumos, sākot ar ASV, nenotiktu populisma atdzimšana un atgriešanās pie konservatīvajām un libertānisma vērtībām. Latvijai vairs nebūs, KAM ielīst dirsā un tas viņu (varbūt) izglābs no krišanas.
linkpost comment

Comments:
From:[info]axsys
Date:July 28th, 2017 - 09:47 pm
(Link)
>skatās, kā izsmiet to, ko izsmej pūlis, un grib ielīst dirsā tam, kam grib ielīst dirsā pūlis
>populisma atdzimšana
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 28th, 2017 - 09:59 pm
(Link)
jā, izsmiet trampu tāpēc, ka mediji un establišments ienīst trampu - to dara mūsu bezmugurkaulnieki žurnālistikā un politikā - un protams, to dari tu, jo cilvēki ienīst trampu tāpēc, ka mediji un es5tablišments ienīst trampu. ja tramps darītu visu, ko viņš dara, bet mediji būtu viņa pusē, runātu par viņa paveikto nevis fokusētos uz daiļrunības neesamību vai ko - tu būtu viņa pusē. jo tu esi vājš cilvēks, ko ietekmē tas, ko saka pūlis. ja pūlis kādu skolā izsmēja, tu biji tas, kas piebalsoja. tu nekad neesi bijis līderis.
From:[info]axsys
Date:July 28th, 2017 - 11:16 pm
(Link)
Un tu esi ciema muļķis ar augstu pašvērtējumu, kas savas šizoīdās fantāzijas klārē kā faktus un nespētu atpazīt realitāti pat tad ja tā tev uzsēstos uz sejas. Prieks iepazīties ūtētē.

Mani iebildumi pret Trampu balstās tieši tajā ka viņš pats nav nekas vairāk par redneku ar biezāku maku kurš nemāk nebankrotēt kazino biznesā (kas kopā ar reliģiju ir vienīgie divi biznesi pasaulē kur cilvēki burtiski tev nāk un dod naudu tāpat vien), toties iedomājas ka prot vadīt valsti. Ja man būtu jāizvēlas, ko no konservatīvajiem vai libertariāņiem redzēt pie tādas varas, tad es ņemtu http://en.m.wikipedia.org/wiki/Peter_Thiel -- kas daudzās ziņās ir pilnīgs Trampa pretmets, tajā pašā laikā pārstāvot to pašu politiku.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 29th, 2017 - 01:17 am
(Link)
Tev ir probleemas ar rednekiem? Redneka lv nosaukums ir laukjis un laukos - tuvaak dabai, cilveeki paarsvaraa ir daudz lielaakaa kontaktaa ar realitaati nekaa atrodoties sinteetiskaa videe.
From:[info]axsys
Date:July 29th, 2017 - 08:54 am
(Link)
Jā, man ir gan problēmas ar rednekiem un ar stulbo iedomu, ka krūmos un sūdos ir "lielāks kontakts ar realitāti" nekā pie civilizācijas. Bet ko gan tu vispār zini par realitāti, paliec vien pie ratiem ar savām fantāzijām par demiurgiem, mkay.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 29th, 2017 - 10:27 am
(Link)
Nee tu paliec ar demiurgu, es palikshu ar organisko visumu.
From:[info]axsys
Date:July 30th, 2017 - 09:26 pm
(Link)
Bulšits = bulšits = bulšits, kāda nah starpība.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:August 1st, 2017 - 03:48 am
(Link)
man liekas, ka ISCON ir sintētisks... kādā ziņā
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 1st, 2017 - 08:01 pm
(Link)
ISKCON. International Society For Krishna Consciousness. Haribol.