sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 1st, 2023|09:25 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Liberaalju mediji nepaartraukti vulgaaraa veidaa uzbruuk Trampam un vinja gjimenei, bet, kad Tramps atbild ar to pashu, vinji saka: "Neaiztiec muus, prezidentam taa nav jaauzvedaas!" Vispaar kreisajiem raksturiigs, ka vinji, sanjemot prettriecienu, saak shnjuksteet kaa mazi beerni. Kam tas veel ir raksturiigs? Apmeeram chetrgadiigiem beerniem. Manupraat labeejiem ir jaakljuust veel drosmiigaakiem, politnekorektaakiem un agresiivaakiem, jo tie chetrgadiigie ir izlaisti un valda visatljautiiba. Piemeeram, apollo jau otro dienu ir raksts par to, ka zheel Melaanijas, kurai kaut vienu reizi bija jaapaargulj ar Trampu. Tas vispaar ir eetiski? Un, kad Tramps uzdirsh shaadam zhurnaalistam, tad ir tracis. Kaa vinjsh taa vareeja.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 1st, 2017 - 11:54 am
(Link)
Diezgan precīzi. Ja liberālisms ir femīnas, subjektīviskas, uz jūtām balstītas domāšanas produkts, tad nu-leftisms ar visu tā anturāžu (sjwisms, politkorektums, ekstrēmais feminisms) ir maza, niķīga, izlutināta bērna ''ideoloģija''. Needs a good slap in the face and being sent to work in the field.
From:[info]tiesibsargs
Date:July 1st, 2017 - 01:17 pm
(Link)
vai tu aicini uz vardarbību pret citādi domājošajiem?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 1st, 2017 - 01:29 pm
(Link)
Mazs bērns nav ''citādi domājošais'', bet audzināms subjekts un uzšāviens pa pakausi ir tikai tēvišķs mājiens, kas dāžkār diemžēl neizbēgams. Šajā gadījumā uzšāvienam pat nav jābūt fiziskam, pietiek ar metaforisku. Tramps diezgan labi pārada kā tas darās retoriski, bet viņš nav pietiekami elokvents, tāpēc tas ne vienmēr izskatās eleganti. Šeit ir īss manuālis how it's done: https://www.youtube.com/watch?v=OGvQg-aAoS8
From:[info]tiesibsargs
Date:July 1st, 2017 - 01:41 pm
(Link)
pirmajā teikumā izteiktais pieņēmums nekvalificējas kā pamatots. tu nevari tā vienkārši nosaukt pieaugušus humanoīdus par bērniem. capish?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 1st, 2017 - 03:18 pm
(Link)
Es jau to izdarīju.
From:[info]tiesibsargs
Date:July 2nd, 2017 - 12:21 am
(Link)
es savukārt par bērnu tagad nosaucu tevi, attiecīgi arī tevis izrakstītās zāles piemērošu tev. būs cool, ja?
From:[info]krishjaanis2
Date:July 7th, 2017 - 10:59 am
(Link)
es aicinu uz vardarbību pret huligāniem, bullijiem un kreiso ekstrēmistiem, kā 50to ASV, komunisms ir jāizravē jau pašās saknēs
From:[info]krishjaanis2
Date:July 7th, 2017 - 11:01 am
(Link)
es domāju, līdzīgi, kā Tramps 50 musulmaņu valstu vadībai par ekstrēmistiem teica "drive them out!", nepacietiet viņus savā vidū, tā rietumu aizstāvjiem ir no sava vidus jāizdzen un sistemātiski jānetolerē kreiso ekstrēmisti, komunisti un islāma fundamentālistu/izvarotāju piesedzēji. drive them commies out!
From:[info]tiesibsargs
Date:July 1st, 2017 - 12:40 pm
(Link)
nacistiem 2pk nepatika, kad uz viņiem šāva, like wtf, vai ne, kā tad tā - šauj uz humanoīdiem, bet paši vaino nacistus humanoīdu slaktēšanā?
From:[info]krishjaanis2
Date:July 7th, 2017 - 10:58 am
(Link)
ko tu tur esi sadzēries? tev jau nacisti visur nāk kā baltās pelītes alus dzēruma murgos.