sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 24th, 2023|10:07 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pašlaik notikumi ASV ir interesanti, bet vēl interesantāki tie būs, kad organiskais Visums izkļūs no savas aizsargpozīcijas un dosies tīrā uzbrukumā. Piemēram, senāts izmeklē Loretu Linču par Hilarijas palaišanu vaļā: https://www.youtube.com/watch?v=GgyOQb1UDVU Tas it kā sāksies pamazām, bet nonovēršami šie nelielie uzbrukumi pāries masīvā, tīrā uzbrukumā demiurga pasaulei un tad mēs zināsim, ka jaunais laikmets ir ĻOTI tuvu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 25th, 2017 - 12:03 am
(Link)
Tas organiskais visums, kas izies no aizsargpozīcijām tev ir kāda personīga psihodēliska vīzija vai citāts no kāda vizionāra tekstiem?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2017 - 09:09 am
(Link)
tā nav personīga vīzija, tā ir personīga ticība, ka organiskais visums uzvarēs. daudzi domāja, ka 2012. gadā, izrādījās 2017/2018, vienalga, galvenais, ka vispār uzvar. Kaut vai 2042. Reiz es izlasīju kaut ko kādas kanādiešu sievietes (Tanaath) dienasgrāmatā, kas visu salika pa plauktiņiem, es esmu nonācis pie vislielākās bildes un apslēptākās patiesības. Kādreiz domā, kāpēc "globālistu kareivji" ir visur un šķiet tik organizēti? Jo viņi ir visur, tas ir garīgā līmenī. Šim Visumam vajadzēja būt tādam, kur katrs rada savu realitāti, ļaunums eksistē, bet neskar parastos cilvēkus, vienīgi tos, kas apzināti izvēlējušies piedzīvot ekstrēmu duālismu. Mūsu Avotam nezinot, būtnes no cita (miruša) Visuma manipulēja ar šī Visuma pamatfraktāli, lai šo Visumu padarītu noslaucamu. Negatīvie kļuva par iekarotājiem, tika dots spēks organizācijām kā Svētā Romas Impērija. Viņi taču ar plikām rokām sakāva milzīgo maiju un acteku civilizāciju. Tāpat arī baltu civilizāciju u.c. Bet pozitīvie manipulētā Visumā kļūst tik "pozitīvi", ka piever acis uz citu ciešanām, uzskatot to par kaut ko, kas ir gribēts vai nopelnīts vai par pārspīlējumu, izdomājumu un nepatiesību, neaizstāvot sevi un neļaujot citiem citus aizstāvēt. Tas ir Visuma fraktāļvīruss, viņš joprojām ir mūsos Visos. Bet ir daļa cilvēku, kas ir skarti mazāk un tagad, kad Visumā ir ievadīts dziedinošais fraktālis, viņi (mazāk skartie) to uzņems un mainīsies un kļūs par dievcilvēkiem. Un pārējie (demiurga cilvēki) turēsies pretī, turēsies pie vesās pasaules un nepavadīs mūs uz jauno ar ziediem. Par to ir hopi indiāņu pareģojumos. Un par to ir arī Bībelē, atklāsems grāmatā.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:June 25th, 2017 - 01:52 pm
(Link)
Pag, kas tad šajā mitoloģijā ir tas, ko tu sauc par demiurgu? Ne mūsu visuma radītājs?

Tas par maijiem, svēto romas impēriju utt. izklausās pēc laba sižeta vēsturiski-fantastiski-vizionāram romānam.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2017 - 02:23 pm
(Link)
Nē, radītāju es saucu par Avotu. Demiurgs nav šī Visuma radītājs, tur gnostiķiem nebija taisnība. Demiurgs ir parazitējošā, mirušā Visuma piedēklis, kas ievietots mūsu Visumā kā enerģijas noslaucējs un viltus paradigmas valdnieks, kas novirza cilvēkus no organiskā ceļa, kas ir ceļš caur Māti Zemi un sievišķo maģiju. Tāpēc viņi dedzināja raganas (viedās sievietes) - jo viņām ir vieglāks kontakts ar Zemi - organisko ceļu - dabisko lietu kārtību. Ir iedots patriarhāls dievs, kas apgalvo, ka ir visa radītājs un pieprasa pielūgsmi. No organiskā ceļa viedokļa šī būtne ir jukusi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 25th, 2017 - 05:11 pm
(Link)
Ok, nu ļoti. Bet vai tas nozīmē, ka maiji vai acteki skaitījās ''labie''? Viņi vispār darīja briesmu lietas un tā pat pakļāvās dekadencei kā pašreizējie Rietumi. Salīdzinājumā svētās romas impērija bija kā mūsdienu tradicionālisti/nacionālisti, bet viņi kā mūsdienu liberasti/marksisti.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 26th, 2017 - 06:11 pm
(Link)
viņi laikam sagāja korupcijā ar laiku, bet sākotnēji tā bija ameizing civilizācija, kas dzīvoja pilnīgā saskaņā ar laika un dabas ritmiem. romas impērija ar pāvestu augšgalā bija demiurga totalitārisms, tāpat kā eiropas savienība un globalizācija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 25th, 2017 - 09:58 am
(Link)
un demokrātu krišana sāksies, kad nokritīs pirmais domino gabaliņš, varbūt tā ir Loreta Linča, varbūt kāds cits, kas krītot, nogāzīs citus un tie vēl citus un beigās visa impērija kritīs. Mēs vnk gaidām, kad kritīs pirmais.