sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 14th, 2023|04:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es agrāk arī biju drīzāk par iestāšanos EU, bet tas jau bija pirms 13 gadiem, man vēl nebija visi fakti. Cik vēl faktus cilvēkiem vajag, lai saprastu, ka EU nav demokrātiska organizācija? Ka tie visi ir meli, visas tās runas par demokrātiju utt. Neievēlētajam Junkeram ir pie kājas tautas vara un pašnoteikšanās. Kas tad ir tas, kas liek cilvēkiem ticēt šiem saukļiem un propagandai, neskatoties uz to, ka realiāte un matemātika rāda ko citu - Austrumeiropas ekonomisko sabrukšanu un Rietumeiropas pakļaušanos zemākai kultūrai un samierināšanās, ka "lielās pilsētās terorisms ir neatņemama sastāvdaļa"? Manuprāt, tas ir vīrišķības trūkums. Tā ir sekotāju pasaule. Viņi sekotu jebkam, kas izrādītos vairākumā - Hitlera Vācijā viņi sekoja nacionālsociālismam, Putina Krievijā viņi seko Putina ideoloģijai, Padomju Latvijā viņi sekoja komunismam un ticēja, ka citas izvēles nav, jebkas cits ir populisms, par ko jāliek cietumā, mums nav spēka pretoties. Tieši tāpat viņi tagad seko "Eiropas vērtībām un demokrātijai", kas patiesībā ir neievēlētu globālistu diktatūra, ietērpta civilizētos vārdos. Ir tāda cilvēku suga kā sekotāji, viņi vienmēr seko vispārpieņemtajam sviestam un svēti tic, ka tas ir vienīgais ceļš. Tie ir vīrišķību zaudējuši vīrieši, kuriem nav teikšanas ne par ko. Neviens sevi cienošs vīrietis akli nesekos autoritātei, kas nav ievēlēta un nepārstāv viņu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:June 14th, 2017 - 04:35 pm
(Link)
Junkeru kā katru Eiropas Komisijas prezidentu nominē Eiropas Savienības Padome (sastāv no vēlētiem dalībvalstu ministrim) un ievēl Eiropas Parlaments (vēlēti Eiropas Parlamenta vēlēšanās). Viņš nav "tautas vēlēta" amatpersona, jā, bet viņu ievēl tautas vēlēti pārstāvji, līdzīgi kā Latvijā un citur ievēl valsts prezidentu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 14th, 2017 - 06:02 pm
(Link)
Latvijas prezidentam nav nekādas varas, bet EU prezidentam ir absolūtā vara un tā nez kāpēc ir pretrunā tautas vēlmēm atkal un atkal. Nevar tikt pieņemt neviens lēmums, ko nav apstiprinājuši komisāri.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 14th, 2017 - 06:55 pm
(Link)
Es nezinu, kaa notiek komisaaru ieveeleeshana un kas tur notiek aizkulisees, bet fakts ir taads, ka Junkers riikojas kaa diktators, kas neciena demokraatiju (tautas valdiishanu), vinjsh visu laiku censhas iebiedeet cilveekus, ka, ja vinji nepildiis vinja paveeles vai meeginaas izstaaties, buus smagas sekas, atpakalj neviens negaidiis atplestaam rokaam, ka vajag uznjemt veel vairaak barbariskaas kultuuras paarstaavjus, ka vajag cieniit "Eiropas veertiibas" utt. Kas taas taadas "Eiropas veertiibas"? Kursh ir autors shiim veertiibaam? Kad cilveeki staajaas EU, vinjiem tika teikts, ka taa ir ekonomiskaas sadarbiibas organizaacija, nevis ka taa ir savas kultuuras atdoshana un padoshanaas tieshi neieveeleetiem diktatoriem kaa Junkers.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 14th, 2017 - 09:33 pm
(Link)
un vai tev liekas, ka tautas maladinaashana ir demokraatija? taadiem cilveekiem kaa pabriks, par kuru, es, saprotams, neesmu balsojis, pirms kaut kaadas balateeshanaas vajadzeetu cilveekiem izskaidrot vienkaarshus pamatjautaajumus: kas tavaa izpratnee ir demokraatija? ja taas ir kaut kaadas abstraktaas "civilizeetaas eiropas veertiibas", nevis tas, kas rakstiits wikipeedijaa, tad vinjsh nepaarstaav demokraatiju.
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:June 14th, 2017 - 04:40 pm
(Link)
Pārāk bieži dzirdu to mēmu, ka Eiropas Savienības amatpersonas ir nevēlētas. Tā nav taisnība, tie ir meli. Eiropas Savienības Padome sastāv no vēlētām amatpersonām un tāpat arī Eiropas Parlaments. Eiropas Komisijas locekļi nav tieši vēlēti, bet tos nominē vēlēta Eiropas Savienības Padome un pēc tam ar ar balsojumu apstiprina vēlēts Eiropas Parlaments.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 15th, 2017 - 12:02 pm
(Link)
Šeit man daļēji jāpiekrīt ingmaram, jo lai gan konvolūtētā javrobirokrātijas ievēlēšanas sistēma ir tālu no tieš-lokālas demokrātijas (labākais variants), galvenā problēma te ir cilvēkos-vēlētājos. Sorī, bet visādās Vācijās, Francijās u.c. cucked elojistānās cilvēki tik tiešām balso par komunistiem-globālistiem. Mirušas nācijas ar mirušu kultūru. Šobrīd vienkārši notiek pakāpenisks trūdas process. Cilvēki sev izrakuši kapiņu, ērti iekārtojušies un gaida.