sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 21st, 2023|09:13 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par divlitreņu aizliegumu. Likumdevējiem vajadzētu piebremzēt ar dažādu aizliegumu izgudrošanu. Protams, viņiem maksā par to, ka viņu diena ir aizpildīta un tad viņi to aizpilda ar dažādiem jauniem aizliegumiem. Tā 100 gadu laikā mums būs tik daudz aizliegumu, ka mēs dzīvosim sterilā pasaulē, kur nebūs vietas brīvībai un radošumam. Aizliegumi nav mūsu draugs!
Bet konkrēti par divlitrenēm. Tās lieto nabadzīgi cilvēki, kuriem alkohols ir vairāk vajadzīgs nekā bagātajiem, jo bagātajiem jau tāpat ir labi, arī bez alkohola reibuma. Bet nē, mums ir jāsargā šie dzīves pabērni no viņu vienīgā prieka. Tāpat kā - "es neziedošu tam bomāram, viņš tāpat nopirks alkoholu nevis maizi". Kāpēc aizliegt citiem būt priecīgiem? Kurš iegūs no tā, ka būs nabadzīgs, iespējams, bezpajumtnieks, bet toties skaidrā? Tas ir idiotisms, ja godīgi. Bezpajumtniekiem nav jābūt skaidrā.

Bet tagad tu teiksi.. - man riebjas tie bomži un alkāni! A kādam citam, varbūt, riebies tu. Hitleram riebās ebreji. Riebums nav kaut kāds objektīvs kritērijs, pēc kā izdomāt jaunus likumus un aizliegumus.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:May 22nd, 2017 - 04:26 pm
(Link)
varbūt man riebjas tu
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:May 22nd, 2017 - 04:29 pm
(Link)
ne gluži, par 80%
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:May 22nd, 2017 - 04:29 pm
(Link)
teiksim :)
From:[info]mansgan
Date:May 25th, 2017 - 06:48 pm
(Link)
hear hear