sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 18th, 2023|04:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man liekas, mees tuvojamies saspiileejuma kulminaacijai - vai nu vinji ljoti driiz atstaadinaas Trampu, vai arii Tramps atstaadinaas eliti, ja ieliks pareizo cilveeku par FIB vadiitaaju. Un vinjiem no taa ir ljoti bail. No otras puses, vinji nevar atstaadinaat Trampu, aiz vinja ir 90% militaaristu - sekotu militaars valsts apveersums. Jebkuraa gadiijumaa cilveece atlaizh paraziitus.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:May 18th, 2017 - 10:36 am
(Link)
Nedomāju, ka gaidāms kaut kas tāds. Mēdiji vienkārši trako, jo viņiem vairs nav ko zaudēt – sākumā bija Koumija atstādināšana, bet tad izrādījās, ka Koumijs zem zvēresta liecināja, ka Trampa administrācija nav nekādu spiedienu izrādījusi. Pēc tam mēdiji ķērās pie nākamā salmiņa, ka Tramps atklājis noslēpumus krieviem, bet tad Putins solīja piegādāt sarunas atšifrējumu. Tagad jāgaida nākamais mēdiju izdomājums, kuram tāpat neviens vairs neticēs.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 18th, 2017 - 11:43 am
(Link)
Viņiem ir vēl viena opcija - demokrātu psihiatru slēdziens, ka viņš ir garīgi slims. :D
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:May 18th, 2017 - 11:45 am
(Link)
Ha, ha, tas būtu labs. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 18th, 2017 - 12:04 pm
(Link)
Bet nu saspīlējums jau ir milzīgs. Trampam vienīgi reizēm ir paradums ielikt vadošos posteņos nelojālus cilvēkus. Bet, ja viņš ieliktu par FIB vadītāju kaut kādu hardcore konstitūcijas sekotāju un patriotu, Hilarijai, Obamam un visiem pārējiem būtu beigas. Viņiem ir jādomā ātri, lai apturētu šo likteni. Droši vien Trampa nogalināšana ir viena no lietām, par ko viņi domā.