sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 27th, 2021|10:09 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pārāk daudz vīrišķās enerģijas rada ļaunumu, bet pārāk daudz sievišķās - sevis neaizstāvēšanu no ļaunuma (pacifismu). Loģika bez jūtām nodara pāri dzīvībai, kas ir jūtoša, bet jūtas bez loģikas nespēj aizstāvēt sevi no bezjūtu loģikas, pieņemot un apskaujot visu, arī ļaunumu un arī tirāniju. Fiziski tas izskatās kā musulmaņu ģimenes pāris.
Mēs visi esam nākuši no Mīlestības, kas ir iņ un jaņ harmonija. Mīlestība ir augstākās dimensijas un, lai tur nonāktu, ir jālīdzsvaro savas vīrišķās un sievišķās enerģijas. Ja tāda lieta kā dvīņu liesmu sastapšanās eksistē, tā nozīmē drīzu pāreju uz augstāku dimensiju (atpakaļ pie Mīlestības). Bet, ja tāda lieta kā pāriešana uz augstāku dimensiju eksistē, tai ir jānozīmē dvīņu liesmu sastapšanos.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]de_profundis
Date:February 27th, 2016 - 12:45 pm
(Link)
piedod bet pēdējā laikā tu brauc sviestā ar savu vīrišķās un sievišķās enerģijas antagonizēšanu, tās protams ir divas atšķirīgas enerģijas, bet vīrišķā enerģija arī dabā ne vienmēr atbilst vīrietim un sievišķā sievietēm, un vēl, ko tu zini par islamu un cik daudz musulmaņus un viņu ģimenes tu personiski pazīsti? es dažus pazīstu un tas ko tu šeit raksti nekādā veidā nerezonē ar to, ko es redzu un dzirdu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 27th, 2016 - 04:19 pm
(Link)
Ja tev nepatīk vārdi "sievišķāis", "vīrišķais", iztēlojies, ka es saku "pasīvais", "aktīvais" vai "magnētiakais", "elektriskais" vai "negatīvais", "pozitīvais" vai "intravertais", "ekstravertais". Vīrietis un sieviete ir tikai viens piemērs iņ un jaņ un, protams, ka katrā ir daļa no otra.
Par islāmu zinu, ka Muhameds nemācīja mieru un mīlestību, bet iekarošanu, nogalināšanu, sievu sišanu, bērnu precēšanu u.c. Tas nenozīmē, ka musulmaņi nevar būt labi cilvēki, viņi ir labi, jo ir labi cilvēki, nevis tāpēc, ka ir musulmaņi. Viņi ir labi cilvēki par spīti tam, ka ir musulmaņi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 27th, 2016 - 07:33 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 29th, 2016 - 07:13 pm
(Link)
Hipertrofēta maskulinitāte var novest pie sadisma, bet hipertrofēta feminitāte pie mazohisma. Nav obligāti jāskatās musļiku ģimenē, der jebkura waif-bītera + bjot-značit-ļjubit simbioze. Skatoties plašāk, tas izpaužas arī veselās kultūrās. Agresīvi, kareivīgi patriarhāļi vs sevi nicinoši, ekstra jūtīgi liberāļi mūsdienās aktuāla tēma. Nav antagonija, bet dažreiz ass balansa trūkums kā individuālā tā kolektīvā līmenī.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 1st, 2016 - 04:30 am
(Link)
Šie paši "liberāļi", padzirdot, ka kaut kur (Rietumeiropā) "labējo radikāļu" (nacionālistu un Rietumu kultūras aizstāvju) demonstrācija pret Eiropas islamizāciju, savāktu savus draugus un dotos saukt demonstrantus par rasistiem, neko nezinot par islāmu un, droši vien, domājot, ka musulmaņi ir rase un jūtoties lepni par sevi, ka sakāvuši "fašistus", nesaprotot, ka tas, ko viņi aizstāv (islāms) ir kaut kas ļoti līdzīgs fašismam, daudzreiz pat skarbāks un nceilvēcīgāks nekā fašistiskās Vācijas režīms.
Šos cilvēkus es neuzskatu par liberāļiem, jo viņi, atbalstot islamizāciju, patiesībā pietuvina liberālisma nāvi Eiropā. Jau tagad, pateicoties musulmaņu izvarotājiem, meitenēm tiek mācīts nevazāties apkārt īsos svārciņos utt., bet kas būs pēc 40 gadiem?
Ja tu esi liberālis, tev būtu jābūt pret islamizāciju, nevis par.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 1st, 2016 - 10:01 am
(Link)
Tāpēc jau viņus sauc par ''liberastiem'', nevis liberāļiem. :)