falter ego ([info]shiry) wrote on May 31st, 2010 at 10:59 pm
Sen neesmu neko par šmāķiem un skaistumkopšanas lietām ziņojusi. So then, sāksim ar purniņu. Tā kā, pateicoties [info]diaz, esmu čuķ ņi aprakta Madaras paraudziņos, pēdējā laikā uz tiem vien dzīvoju. Un krēmi viņiem ir patiešām good stuff, bet par tonējošajiem zieķiem gan sajūsmā neesmu, ibo saulesgaismā zaigot un mirguļot kā vampīrpuikiņam Edvardam is not really my thing. Bet visādi citādi fasādes pašsajūta ir viennozīmīgi uzlabojusies.
Tad vēl nomainīju šo uz šo; abi divi ir vienkārši brīnišķīgi, bet tūbiņas iepakojums ir tik ģeniāli ērts, ka to pārspēt nav iespējams.
Un kā vislielākais (cue Jon Stewart's voice) awesooome ir this. Srsly, nebiju domājusi, ka man var augt tik forši (as in, stipri + skaisti) nagi. Nožūst matēts un ar nelielu smilšpapīra tekstūru, so der ne tikai pats par sevi, bet arī kā labākā nagulakas bāze ever.

Mazliet sliktajās ziņās - sakarā ar vasaru atkal jāuztraucas par kāju atspalvošanu. Un viss jau būtu labi, jauki un vienkārši, ja man vēl tur augtu kaut kas normāls, nevis tādas pūkas, ko pat vaksētājmeitenes ar savām lampām īsti saskatīt nevar, bet atstāt arī is not an option, jo tās glupās pūkas saulē tā spīd, ka vienkārši āprāc. Teju vai rīcineļļas vannās jāmērcas, lai biezāks kažociņš aug.
Da i vispār mati par garu atauguši, bet čolku griezt man arī ir aizlieguši, so tagad pilnīgi nezinu, kā nu dzīvot, kā man tālāk būt.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.