Shelly -

Dec. 24th, 2009

07:01 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

- Ak, eglīte, ak, eglīte,
cik tu gan slapja esi!
dziedājām mēs ar Dārgo, stellējot savu superkuplo, divstumbraino Latvijas egli. Tā, istabas siltumā nonākusi, kusa aumaļām . Rotāšanu atlikām uz rītu.
Vēl šodien esam supercentīgi izšrubījuši māju (Dārgais izmēza piecus maisus visādu drazu no viesistabas, es nogalināju maņikjūru, šrubējot virtuves skapīšus un plīts durtiņas), jo rīt ciemā bija ieplānoti Dārgā brālis ar kundzi un jaunkundzi. Bijām jau gandrīz aizvēlušies uz tālāko veikalu pēc foreles vai kādas citas dižciltīgas zives, kad noskaidrojās, ka brālis taisās vest mūs pie sevis, un visa mūsu pārcentība - kaķim zem astes.
Nu, nekas, tagad uztaisīšu zirņu pikas ar ķimeņu sieru un sastellēšu kājas gaisā. Un baudīšu pirmos Ziemassvētkus trijatā - viss, kā manā jūzerinfo - es, viņš un kaķītis.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:December 24th, 2009 - 07:27 pm
(Link)
par tam zirnju pikam sikak ludzu! :) es maku taisit tikai pikas vulgaris, par pikam ar sieru dzirdu pirmo reizi.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 24th, 2009 - 07:34 pm
(Link)
Es izmēģināšu, un tad ziņošu.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 25th, 2009 - 12:39 am
(Link)
Izmēģināju un ziņoju:
taisīju pēc šitās receptes http://www.ogresvestis.lv/news.php?newsid=4600 , bija okei. Siers kopējā ainā uzvedas ļoti galanti un neuzkrītoši, viss garšo tā ļoti latviski. Vienīgi recepte ir dīvaina, jo viss apraksts beidzas tur, kur pēc loģikas būtu jāsākas galvenajam - piku veidošanai. Tā kā bijām stipri izsalkuši, tad tā arī ēdām pikas kā putru, bet Dārgais ir apņēmies rīt no tās sacept kārtīgas pikas.
(Reply to this) (Parent)