Shelly -

Mar. 29th, 2009

08:14 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Piektdienas vakarā no mammas paņēmu Masiļūnes grāmatu "Latviešu ēdieni", un sapriecājos kā mazs bērns par recepti "pienā vārīti kartupeļi". Masiļūne iesaka sagriezt kartupeļus mazos gabaliņos, ielikt kastrolī, viegli uzvārīt, pielikt pienu un sīpolus un uzvārīt līdz galam. Es griežu kartupeļos četros gabalos, vāru, pielieku pienu un ēdu, aiz sajūsmas kunkstēdama. Pavisam biju aizmirsusi par tādu iespēju. Bet kādreiz es tā vienmēr darīju.
Tagad varēš pārbaudīt, vai realitāte ir tikpat laba kā atmiņas.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]stendere
Date:March 29th, 2009 - 10:40 pm
(Link)
Es aizeju uz virtuvi, ielieku šķīvī ēdienu, kas atrodas uz plīts un ēdu, aiz sajūsmas kunkstēdama, cik forši, ka tik labi garšo un to gatavojis kāds cits :D
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:March 30th, 2009 - 12:30 pm
(Link)
A kas tev cits atliek, jākunkst, gribi vai negribi, citādāk nav pieklājīgi :D
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]kini
Date:March 30th, 2009 - 06:39 pm
(Link)
Tā kā man mājās tagad ir tikai piens, kartupeļi un sīpols, mēģināšu taisīt. Bet tos kartupeļus galu galā atstāj pa gabaliņiem, nevis samīca, vai ne? Un kāda tā gala konsistence sanāk - pienā peldoši kartupeļu gabaliņi? :)
(Reply to this)