| From: | shelly |
Date: | April 27th, 2008 - 10:14 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Okei.
Klau, starp citu, cik ilgi ir jāuzkarsē tās tevis dāvinātās taisnojamās pannas? Līdz šim esmu iemēģinājusi jamās tikai vienu reizi, bet manuprāt, nepietiekami uzkarsēju. Tiesa, gluži pirkstu šaut klāt neiedošinājos. :))
| From: | up |
Date: | April 28th, 2008 - 09:57 am |
---|
| | | (Link) |
|
vinjas ir jaaiesleedz un uz minuuteem 5 tochna jaaizmirst. vinjaam ir pilniibaa jaauzkarst, citaadi taas tik labi nedarbojas. un matiem ir jaabuut sausiem. vislabaak sanaak, ja mati zhuust dabiskaa celjaa, piemeeram, ir izmazgaati no riita un panno peecpusdienaa vai izmazgaa vakaraa un panno no riita. ja zhaavee ar feenu, tad rezultaats nesanaak tik gluds un spiidiigs. jaadala diezgan smalkaas shkjipsnaas un taa shkjipsna pietiekami leeni (bet ne paaraak leeni, lai nesadedzinaatu), jaavelk taam pannaam cauri. tur jaapieshaujas. tas naak ar praksi.