Shelly - Post a comment

Apr. 27th, 2008

[info]shelly

06:53 pm

Pirmais mēģinājums ar ruļļiem beidzās ar pilnīgu izgāšanos. Biju iegādājusies 3 cm rullīšus, ko nostiprina ar adatu. Uztīt tos man izdevās gandrīz vai aizdomīgi viegli, par spīti tam, ka internetā biju lasījusi stāstu par dāmu, kam šāda veida ruļļus tā arī nebija izdevies nostiprināt uz galvas. Bet laikam ietinu tos pārāk slapjos matos vai varbūt ieziedu par maz veidojošā pieniņa, bet kad pēc stundām divām (divām stundām, joptvaju matj, mati ruļļos vienkārši nežūst - ne ar fēnu, ne bez!) iztinu ruļļus, es izskatījos akurāt pec AITAS. Bēe-bēee. Prakstisks plastiskais ķirurgs man noteikti kā ātrāko izskata uzlabošanas metodi ieteiktu piešūt asti.
Kādu brīdi izmisumā lauzīju rokas. Tad, sašutumā kvēlojot, devos uz vannas istabu, izskaloju matus, nosusināju dvielī, izķemmēju tik enerģiski, ka ķemmē, šķiet, palika puse skalpa, ieziedu pieniņu un, uzgriezusi fēnu uz lielāko karstumu, jo pacietības man vairs nebija ne grama, izžāvēju tos ar difūzoru.
Lieki teikt, ka tagad atkal esmu brīnumaini skaista, bet mazliet vecāka (par dažam nolāpītām stundām) un gudrāka, un mazliet īgnāka arī.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.