Shelly -

Apr. 9th, 2008

09:54 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(23 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]pata
Date:April 9th, 2008 - 10:14 pm
(Link)
nē, viņai izgriež olas :D
Tu gadījumā nejauc sterlizēšanu ar pasterizēšanu?! Jo sterilizēšanu veic tukšai burkai ar karstu ūdeni, pirms Tu tajā bāz kaut ko iekšā, bet pasterizēšana jau ir karsēšanas (60-100C) process ar visu mantu, kura laikā arī tiek iznīcināti visi mikroorganismi, kas acīmredzot vēlāk varētu veicināt rūgšanas procesu.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 9th, 2008 - 10:36 pm
(Link)
Es neko nejaucu, es lasu, kā ir. Pirmais piemērs, kas gadījās pie rokas: "0.5lburkā liekam 3gr piparu un ķiploku virsū sagriežam ripiņās gurķus(ja pārauguši noņemam nost mizu) uzliekam smuki dilles lapiņu tad beram cukuru,sāli,etiķi uzlejam virsū ūdeni bet lai paliktu vieta vēll eļlas karotītei.Liekam sterilizēties" http://www.receptes.lv/lat/konservi_ievarijumi_piedevas/marinesana/?recipeid=11595
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:April 9th, 2008 - 10:38 pm
(Link)
sākumā sterilizē tikai burkas un vākus.
(Reply to this) (Parent)