Shelly -

Oct. 7th, 2007

01:41 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pirms kāda laika internetā biju atradusi grāmatu, kas palīdzot atmest smēķēšanu. Skeptiķi par to smējās, ka grāmata sastāvot galvenokārt no "šī ir vienīgā grāmata, kas jums palīdzēs atmest smēķēšanu", "šī ir vienīgā grāmata, kas jums palīdzēs atmest smēķēšanu" un "Šī ir vienīgā grāmata..."
Par to atcerējos šodien, kad nolēmu papildināt savas ģimenes grāmatveža iemaņas un turpmāk dokumentēt visus savus ienākumus (par kuriem man patiesībā ir diezgan miglains priekšstats) un izdevumus (par kuriem man ir vēl jo miglaināks priekšstats). Šim nolūkam uz svaigi pārinstalētā datora atvēru "Gnu Cash" un ķēros pie tā tutoriāļa lasīšanas. Tutoriālis ir milzīgi liels, angliski, un visbiežāk atkārtotie vārdi tajā ir " šī ir ļoti vienkārša programma..." " šī ir ļoti vienkārša programma", " šī ir ļoti vienkārša programma" - un tā uz 250 lpp.
Pēc stundas lasīšanas sapratu, ka stulbāka es vairs justies nevaru, un vēru vaļā pašu programmu.

(1 comment | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]minchux
Date:October 7th, 2007 - 06:38 pm
(Link)
by the way, viena mana draudzene, kas visumā ir skeptiski noskaņota pret grāmatiņām, kas māca dzīvot, tomēr to pīpmaņugrāmatu izlasīja un pīpēšanu atmest viņai aŗi izdevās :), pēcāk to grāmatu vina ieteica arī citam manam draugam, kurš šķiet veiksmīgi to izdarīja, tā ka viss ir iespējams :)
(Reply to this)