Shelly -

Jun. 2nd, 2007

06:18 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vispār jau bija aizdomīgi, ka kaķis ne reizi nav nokārtojies, lai gan ir mājās jau pāris stundas. Patvesmē prasijām, vai viņš māk iet uz kasti. Mums atbildēja - " jā, māk".
Izrādījās, ka Gizmo tiešām māk iet uz kasti - viņš ar lielu konsekvenci pieķēza sīpolu un ķiploku kasti virtuves plauktā. Es smējos krietnu brīdi. Un kā lai viņam tagad izskaidro smalko atšķirību? Smilšu kaste virtuves plauktā nelien.
//piebēru ar smiltīm sīpolu kasti. Gaidīsim turpmākās izdarības.
///urā, urā, urā! Tiek izmantota pareizā kaste!

(4 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:June 2nd, 2007 - 08:53 pm
(Link)
Galvenais, lai neieķēza, teiksim, sauso brokastu kastē:))
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:June 3rd, 2007 - 03:43 pm

(Link)
ja nu smilšu kasti akurāt negribas virtuves plauktā turēt, nastja nesen veiksmīgi pabeidza patversmes -kaķa- kastē- radināšanas atrakcijas. var apspriesties.

(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:June 3rd, 2007 - 04:01 pm
(Link)
Mēs nolikām īsto kasti blakus dārzeņu kastei, un kopš tā laika, šķiet, viss ir labi (tfu-tfu-tfu). Gizmo acīmredzot vienkārši nepatika nokārtoties zem viesistabas galda, ko padarīsi.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:June 5th, 2007 - 10:04 pm

apsveicu ar kaķi

(Link)
kastes lietu var uzskatīt par atrisinātu
es veicu vēl meistarīgākas manipulācijas (ar otra kaķa čuras atvešanu un viena ciemiņu cimda ziedošanunu varenajam kaķu kastes Dievam).
Ja tev Gizmo ir no patversmes, silti iesaku viņu steidzīgi atrādīt veterinārstam.
Manai Busei, arī ņemtai no patversmes, pie ārsta izrādījās 'ļoti slikti zobi' un ausu ērcītes (tās va redzēt ja kaķim ir tumši brūni, blaugznaini pleķi ausīs), ar kurām cīnījos laikam mēnešus 3 (tikai uz vienīgi ielaistā stāvokļa dēļ).. Daktere klīnikā teica, ka patversmes dzīvniekiem šādas problēmas ir visai parastas, jo viņi tur dzīvo visai cieši (un vismaz Līčos) higiēniski skumjos apstākļos.
(Reply to this) (Parent)