Shelly -

Feb. 14th, 2007

09:15 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(25 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]skuka
Date:February 14th, 2007 - 10:04 am
(Link)
vai, vai, vai.... (es par tām cigaretēm)
Tieši tā man bija - pamostos, izeju virtuvē, uzreiz mutē smēķis, tikai tad sāku grābstīties pēc kafijas trumuļa. Un tālāk tādā garā visu dienu. Un pat nakti - bija tādi specifiski momenti, kad tradicionāli jāceļas pīpēt.
Tagad ar Dievu uz pudēm turos no 1. janvāra - bet tiešām tikai ar Dievu uz pusēm, jo šad tad tusiņos iepīpēju un skaidri zinu, ka tā ilgi turpināties nevar, kritīšu atpakaļ. Pirms kāda brīža pat uzpīpēju vienreiz pa dienu, tipa "sakreņķējos". Un tad jau arī nākamajā dienā atradās iemesls vienai cigaretei. Un tad es sapratu, ka viss, esmu iekritusi. Bet pēc tam uzreiz gadījās tāds baigākais tuss - ar milzums alkohola un cigarešu, un kopš tā gandrīz nedēļu atkal nepīpēju. Un tagad esmu cieši apņēmusies turēties. Arī tajos tusos.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:February 14th, 2007 - 10:20 am
(Link)
Vot to, ka vui, vui, vui, es pati zinu. šodien esmu izpīpējusi divas (un esmu augšā no 6.30), un man ir mērens "atdošos par cigareti".
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:February 14th, 2007 - 10:37 am
(Link)
nu, kad es pīpēju, man no 6.30 līdz šim brīdim būtu jau vismaz kādas 6, vismaz. Tas temps mājās man bija milzīgs. Un, tikai aizejot uz darbu, tas samazinājās - likumsakarīgi, jo nevar tak katras 20 minūtes skriet ārā uzpīpēt.
(Reply to this) (Parent)