Shelly -

Jan. 15th, 2007

09:23 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Varu ziņot, ka esmu darbā, lai gan aizbaukt ar vienu transportu (9. tramvajs no ķengaraga ldz Sarkandaugavai), kā biju sasapņojusies, man neizdevās - pie Pētersalas ielas visus no tramvaja izsēdināja, un tas aizbrauca tālāk cēli tukšs, taurēdams kaut ko par milzu peļķēm (es gan neko tādu neredzēju).
Divu tramvaju izsēdinātie pasažieri draudzīgā bariņā devās uz autobusa pieturu, un uz vienas kājas stāvot, pat visi saspiedās iekšā. Taču miera mājās nebija, un autobusā sākās dumpis - izsēdinātie atteicās pirkt biļetes, konduktors apgalvoja, ka nekā par negaidītiem satikses pārtraukumiem nezinot, un tūlīt visus izsēdināšot. Tā kā es jau vienreiz biju izsēdināta ar visu biļeti, un pie maka netiktu, pat ja draudētu nāve, man viss bija po venjiki, taču aktīvākie pasažieri ar konduktoru jau gandrīz uzsāka kautiņu.

Konduktori vispār šodien ir nešpetni - tā paša 9. tramvaja dāma sāka taurēt uz mazu pusaudzīti, kas lūdza atļauju nobraukt vienu pieturu līdz internātskolai - lai tak ejot ar kājām! Ar kādām kājām, pa visām ziņām aicina bērnus vispār vienus ārā uz ielas nelaist!

(1 comment | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]ai
Date:January 15th, 2007 - 11:43 am
(Link)
15. trol. konduktore šodien uz kādu bargi brēca 'ņeoskarbļaķ' (manā jocīgajā latīņu alfabēta krievu valodā tas nozīmē 'neapvainot')
tā arī nesapratu, kurš tiek apvainots un kādā veidā, jo neviens ne uz vienu matam neauroja (kas gan nebūtu nekas neparasts, 15tajā tā ir ikdiena)
(Reply to this)