Shelly - Post a comment

Jan. 15th, 2007

[info]shelly

09:23 am

Varu ziņot, ka esmu darbā, lai gan aizbaukt ar vienu transportu (9. tramvajs no ķengaraga ldz Sarkandaugavai), kā biju sasapņojusies, man neizdevās - pie Pētersalas ielas visus no tramvaja izsēdināja, un tas aizbrauca tālāk cēli tukšs, taurēdams kaut ko par milzu peļķēm (es gan neko tādu neredzēju).
Divu tramvaju izsēdinātie pasažieri draudzīgā bariņā devās uz autobusa pieturu, un uz vienas kājas stāvot, pat visi saspiedās iekšā. Taču miera mājās nebija, un autobusā sākās dumpis - izsēdinātie atteicās pirkt biļetes, konduktors apgalvoja, ka nekā par negaidītiem satikses pārtraukumiem nezinot, un tūlīt visus izsēdināšot. Tā kā es jau vienreiz biju izsēdināta ar visu biļeti, un pie maka netiktu, pat ja draudētu nāve, man viss bija po venjiki, taču aktīvākie pasažieri ar konduktoru jau gandrīz uzsāka kautiņu.

Konduktori vispār šodien ir nešpetni - tā paša 9. tramvaja dāma sāka taurēt uz mazu pusaudzīti, kas lūdza atļauju nobraukt vienu pieturu līdz internātskolai - lai tak ejot ar kājām! Ar kādām kājām, pa visām ziņām aicina bērnus vispār vienus ārā uz ielas nelaist!

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.