Shelly -

Dec. 22nd, 2006

09:28 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Darba spars šodien ir paņēmis brīvu un aizgājis paganīties kādās zaļākās pļavās. Tāpēc atšķiru cibas 2006. gada 1. janvāri, un atradu savas Jaunā Gada apņemšanās.
"1. Nedzert džintonikus ar Dzeinu darba laikā (šis nu bija pats pirmais un galvenais, ko es izdomāju. Tas ir p a t i e š ā m svarīgi. Daudzas kas šai dzīvē nav būtisks, bet piecas stundas garš pusdienas pārtraukums, pēc kura strādāt tevi fiziski nevar piedabūt pat ar nāves draudiem, i r būtisks.)
2. Pabeigt maģistrantūru (īstenībā tie ir meli. Neko tādu es negribu. Un vispār, man studēt patīk tikai teorētiski. Praksē iedomājoties, ka trešdien jākārto SPSS eksāmens, un nākampirmdien jāiesniedz mag d koncepcija, lai gan pat tēma nav skaidra, skaidrs tikai tas, ka vecā nekam neder. Un tā tālāk, un tā tālāk, un par to iedomājoties vien, man vispār paliek galīgi nelabi, vēl nelabāk nekā no 1. punkta nepildīšanas)
3. Iegūt autovadītāja tiesības (Jaunā gadā, jaunā gadā, visiem vajag kaut ko jaunu darīt... Jāaizpilda šie drausmīgie robi manā dzīves pieredzē, jāpamasē pašapziņa un un mazliet jāpabiedē apkārtējā pasaule)
Vēl tur bija šis tas liels, balts un pūkains, bet to kā visumā intīmu informāciju atļaušos atstāt aiz publiskā borta"
Jutos absolūti pārsteigta. Man ir visai miglainas idejas par to, kas varētu būt TAS LIELAIS BALTAIS AIZ BORTA PALIKUŠAIS. Tomēr divus no trim fiksētajiem punktiem man pat ir izdevies paveikt (lai gan reizēm džintoniks darba laikā tika veiksmīgi aizvietots ar litru martini uz purnu brīvdienās).
A nafig man tās tiesības?! Par ko es vispār tobrīd domāju?

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 22nd, 2006 - 10:06 am
(Link)
pag, vai tad tu nepabeidzi maģistrus?? neko nesaprotu
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 22nd, 2006 - 11:24 am
(Link)
Nē, maģistrus es pabeidzu. Es neieguvu auto tiesības.
(Reply to this) (Parent)