Shelly - Jāatzīst, gandrīz aizrijos

Dec. 1st, 2006

09:34 am - Jāatzīst, gandrīz aizrijos

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tests atrodams mājas lapā www.homosexfobiuss.com. Iespējams, ka interesentu lielā skaita dēļ mājas lapa ir pārslogota un testa lejuplādēšana varētu būt apgrūtināta. Tomēr nezaudējiet cerības – testa aizpildīšana un tā rezultāti dos jums iespēju plānot savu un savu bērnu ikdienu tā, lai pasargātos no homoseksualitātes. Vēl vairāk – jums ir iespēja parūpēties arī par to, lai jūsu mīļotais kaķis, suns vai papagailis nebūtu biseksuāls. Tiesa – testa rezultātus visai grūti piemērot pavisam maziem dzīvnieciņiem, kuru dzimumu nav viegli noteikt, tāpēc par savu pundurkāmju orientāciju jūs nevarēsiet būt droši. Galvenie testa jautājumi skar ūdens lietošanas ieradumus – dzeršanu, peldēšanu, pirts procedūras. Ir jautājumu grupa, kas pēta indivīda saskarsmi ar sava dzimuma pārstāvju sekrētiem. Īpašas riska zonas ir jau minētās publiskās peldvietas un trenažieru zāles.

Galvenās atziņas ir profilaktiskas: neuzturieties sava dzimuma personu lokā ilgāk par 30 minūtēm bez pārtraukuma. It īpaši tas attiecas uz telpām, kurās ir pastiprināts sviedru u.c. sekrētu daudzums – piemēram pirtis, jau minētās trenažieru zāles; vasarā – peldvietas. Riska faktors – ja pavadāt vienā telpā ar sava dzimuma personām vairāk par 119 minūtēm 5 dienu laikā. Tāpēc t.s. “sieviešu kolektīvos” ieteicams vismaz reizi dienā izsaukt vīriešu dzimuma kurjeru vai santehniķi. Vīriešu vide parasti izdalīto sekrētu daudzuma ziņā ir agresīvāka, tāpēc ieteicams ierīkot t.s. “zaļo stūrīti”, kurā mājotu sieviešu dzimuma papagailis, bruņurupucis vai čūska.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]divi_g
Date:December 1st, 2006 - 09:15 am
(Link)
Armija - homoseksuālistu skola!
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:December 1st, 2006 - 09:50 am
(Link)
Un tuptūzis...divas vietas, kurās nonākot jūsu dupša caurums ir šāds ".", bet aizejot - šitāds "O".
(Reply to this) (Parent)
From:[info]dzeina
Date:December 2nd, 2006 - 05:08 pm
(Link)
Es tikko kā iedomājos, ja jau cilvēx dzīvo viens & arī strādā kabinetā, kur atrodas viens, tad jau viņam vairs tādā gadījumā nav pat orientācijas, vien uzraxts uz pieres: I masturbate ;)
(Reply to this)