Shelly -

Nov. 1st, 2005

09:05 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(28 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]shelly
Date:November 5th, 2005 - 09:35 pm
(Link)
Pēc būtības, dzīves vieta tomēr ir Maslovska piramīdas pašā apakšā kā pirmā nepieciešamība, bet plastiskā operācija - stipri kaut kur augšā kā luksuss, no kura mierīgi var atteikties (ja vien cilvēkam nav kaut kādu neiedomājami kroplīgu defektu, kas traucē viņam reāli funkcionēt, kura dēļ viņš nevarētu, piemēram, atrast darbu vai bērni no viņa muktu pa gabalu), līdz ar to tās tomēr nav salīdzināmas lietas.
Bet tas pat nav svarīgi, jo pēc būtības, man šķiet, mēs bez kādiem lieliem aizvainojumiem esam nonākušas pie daudzmaz vienota secinājuma - viss šis ļembasts ir uz nerviem krītošs. Es to kā tādu redzu no sava - lasītāja viedokļa, bet tu - no aprakstīto viedokļa. Un vienoti sakam - bleķis :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:November 6th, 2005 - 02:53 am
(Link)
nuja :)

// ai, bet mani tā Maslova piramīda allaž ir mulsinājusi. Parasti es no situācijas izlienu, nospriežot, ka līmenis ir piepildīts tad, kad "pietiek", nevis tad, kad "vajadzētu pietikt". Un, ja bariņš cilvēku var atļauties no piedāvātās dzīvesvietas ar tekstu "sorry, mums trūktu drošības sajūtas par nākotni" (2. piramīdas līmenis, ja nemaldos), tad acīmredzot ar 1. līmeni viss jau ir kārtībā - vismaz viņu uztverē.
(Reply to this) (Parent)